Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Sfaturi

Repararea bicicletelor în timpul călătoriilor

Sfaturi

Sunt sigur că ați mai avut probleme tehnice cu bicicleta în timpul unei plimbări lungi, din cauza cărora ar trebui să vă întoarceți acasă. Nu vi s-a mai întâmplat? Norocul d-voastră. Dar citiți mai departe,să fiți pregătit...

Ce să nu subestimezi în timpul drumețiilor de iarnă

Sfaturi

Norocul îi favorizează pe cei pregătiți. În timp ce drumețiile de iarnă au o atmosferă magică unică, există mult mai multe obstacole decât în lunile de vară. Deci, ce să evitați atunci când faceți drumeții iarna?

Cum să vă păstrați mâinile calde

Sfaturi

Degetele înghețate sunt un lucru obișnuit - nu vă deranjează atât de mult în oraș, dar dacă nu reușiți să prindeți tenda cortului înainte de o furtună de zăpadă, nu va fi o experiență prea plăcută. Unul dintre ajutoarele esențiale pentru a face față degetelor înghețate sunt mănușile.

Casca de schi este obligatorie?

Sfaturi

Sezonul de iarnă ia amploare - cum rămâne cu obligația de a purta casca de protecție pe pârtiile din străinătate?

Cum ne îmbrăcăm când alergăm iarna?

Sfaturi

Sunteți obișnuit să alergați regulat, a venit iarna și vă este teamă că va trebui să vă opriți din alergat câteva luni? Nu vă faceți griji deloc. Amintiți-vă doar câteva principii și îmbrăcați-vă bine și, în cele din urmă, s-ar putea să descoperiți că vă place să alergați iarna.

Cum alegi o protecție de coloana vertebrală?

Sfaturi

”Protecție pentru coloană? Nu înseamnă nimic pentru mine, decât un alt lucru în plus, inutil, care costă mulți bani...” Auzim destul de des această opinie și, pentru că cu siguranță nu suntem de acord cu aceasta, am pregătit un articol pentru categoria ”Sfaturi” în care vom discuta despre protecțiile pentru coloana vertebrală.

Cum să alegeți mobilierul de camping

Sfaturi

Acest articol prezintă proprietățile la care ar trebui să oferiți atenție atunci când alegeți mobilierul pentru camping.

7 gadgeturi de supraviețuire care îi va încânta atât pe minimaliști cât și pe cei pretențioși

Sfaturi

Echipament esențial de supraviețuire în 3 variante diferite - de la minimalist, mediu și până la high-tech.

Orientarea de bază pe hartă

Sfaturi

Este harta clasică de hârtie învechită sau își mai are încă locul în ziua de astăzi a electronicelor inteligente dotate cu navigație GPS?

Ce filtru să alegi pentru ochelarii de schi?

Sfaturi

Doriți să cumpărați ochelari de schi, dar sunteți confuz de datele de pe lentile? Nu știți care este potrivit pentru dvs.? Citiți acest articol și veți afla informațiile necesare.

Cum se întreține sacul de dormit

Sfaturi

Am dedicat deja mai multe articole pentru selecția sacului de dormit în categoria Sfaturi. Aici veți găsi sfaturi utile despre modul corect de întreținere a sacului de dormit, astfel încât să vă servească bine mulți ani.

Alpinism pentru începători

Sfaturi

Ce este necesar pentru a putea începe a practica alpinismul?