Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Sfaturi

Saci de dormit – materiale izolante și determinarea temperaturii

Sfaturi

Alegeți un sac de dormit, este poisibil, că sunteți complet pierduți în toți acei termeni și parametri. Acest text vă va prezenta problema de bază a tipurilor de umpluturi izolante și va prezenta o informație despre cum să cunoașteți standardul de temperatură.  

Cum să alegeți o lanternă frontală (nu numai) pentru alergat

Sfaturi

Odată cu sfârșitul verii se scurtează considerabil ziua. Dacă practicați jogging-ul de regulă după programul de lucru sau dimineața înainte de a merge la servici, odată cu micșorarea zilei, această activitate va fi necesar să o practicați pe înserat sau chiar noaptea. Din acest motiv o lanternă frontală este necesară pentru această activitate.

Cum să alegi un grătar pentru exterior

Sfaturi

Grătarul este hitul actual al timpului liber. Întreaga familie ia parte la prepararea mâncării și se bucură de atmosfera inconfundabilă de arome și gusturi. Gândiți-vă dacă alegeți un grătar pe gaz sau pe cărbune.   

Avantajele saltelelor din material EVA

Sfaturi

Saltelele autogonflabile, fiind din ce în ce mult mai cunoscute și mult mai căutate, fac ca saltelele de spumă să-și piardă interesul. Numai că saltelele din spumă EVA, nu ar trebui fie uitate niciodată! Dispun de câteva caracteristici care fac să fie în continuare un produs foarte util!

Modul de întreținere a sacilor de dormit de pene

Sfaturi

Sacii de dormit din puf sunt o categorie superioară de saci de dormit. Sunt sacii de dormit cei mai călduroși. Fără aceștia, nici-un alpinist sau turist nu își poate imagina nopțile de iarnă.

Cum să alegi o saltea gonflabilă de camping

Sfaturi

În ultimul timp, saltelele gonflabile au cunoscut o mare ”renaștere”. Mulți dintre noi ne amintim cu siguranță de acestea din copilărie ca făcând parte din echipamentul de vacanță al familiei. Așa că am decis să explorăm aceste saltele.

Cum sa alegi corect un sac de dormit?

Sfaturi

Din puf sau din fibră tubulară? De vară sau pentru trei sezoane? Mumie sau tip pătură? Acestea sunt unele dintre criteriile după care se selectează un sac de dormit potrivit.

Ambalarea corectă a conținutului din ruscac

Sfaturi

Fiecare are stilul său specific, toată lumea preferă altceva. Dar ce se potrivește corpului nostru? Există un mod corect de a ambala conținutul unui rucsac ?