Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
  • Zimní výprodej

6 motive să cumpărați de la 4camping

Livrare gratuită - Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.

Cea mai largă gamă de produse outdoor - Alegeși din cea mai mare oferta din România. În prezent vindem echipamente de la peste 300 de producători.

98% dintre clienți ne recomandă - În recenziile de pe compari.ro clienții apreciază cel mai mult fiabilitatea, gestionarea plângerilor fără probleme și o abordare pro-client.

Avem produsele pe stoc - Produsele sunt în stoc și le livrăm cu prioritate. 

Consultații online și telefonice - Experții noștri vă vor ajuta să alegeți cele mai bune produse în conformitate cu cerințele dvs.

100%  produse originale - Cumpărăm totul direct de la producători și distribuitori oficiali. Datorită acestui fapt, nu veți cumpăra falsuri de la noi.

 

Pinguin - legenda cehească - rucsacuri,saci de dormit,saltele și nu numai

Noutăți

Unul dintre cei mai vechi și în același timp cei mai populari producători cehi de echipamente de outdoor și de camping.

Termen prelungit pentru schimbul de cadouri

Noutăți

Datorită termenului prelungit pentru schimbul produsului până la 14 ianuarie, puteți schimba un cadou nesatisfăcător sau necorespunzător cu un alt produs.

Cum se alege îmbrăcămintea pentru vreme răcoroasă

Noutăți

Ceață, ploaie, vânt, brumă - nimănui nu-i face plăcere să prindă vreme de genul acesta când se află undeva în voiaj. Team-ul 4camping susține motto-ul „Vreme rea nu există, ci doar metodă de îmbrăcare greșită” și cu mare plăcere Vítek Hruška vă va împărtăși sfaturi utile despre modul de îmbrăcare corespunzător în timp de vreme rea.