Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
  • Letní výprodej

6 motive să cumpărați de la 4camping

Livrare gratuită - Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.

Cea mai largă gamă de produse outdoor - Alegeși din cea mai mare oferta din România. În prezent vindem echipamente de la peste 300 de producători.

98% dintre clienți ne recomandă - În recenziile de pe compari.ro clienții apreciază cel mai mult fiabilitatea, gestionarea plângerilor fără probleme și o abordare pro-client.

Avem produsele pe stoc - Produsele sunt în stoc și le livrăm cu prioritate. 

Consultații online și telefonice - Experții noștri vă vor ajuta să alegeți cele mai bune produse în conformitate cu cerințele dvs.

100%  produse originale - Cumpărăm totul direct de la producători și distribuitori oficiali. Datorită acestui fapt, nu veți cumpăra falsuri de la noi.

 

Regenerarea după efortul fizic

Noutăți

Atât de des trecută cu vederea și totuși atât de importantă. Pe forma fizică și psihică se bazează rezultatele excelente ale sportivilor, dar le afectează și eșecurile. Dacă neglijăm relaxarea, regenerarea mult timp, aceasta poate duce la boli cronice sau surmenare pe termen lung. Vrei să aflii mai multe? Despre regenerare.

De ce este atât de importantă? Cum să vă regenerați corect și ce să folosiți?

Cum să țineți copii ocupați în pandemie

Noutăți

Un traseu de curaj, jocuri retro, lupte, frisbee și alte sfaturi despre cum să distrați copiii în timpul lockdown-ului.

Interviu cu fondatorul 4camping Jaroslav Skalka

Noutăți

Jurnaliștii de la Ecompedia.ro(totul despre e-commerce) au stat de vorbă cu fondatorul nostru Jaroslav Skalka, despre cum a luat naștere 4camping,despre piața românească și planuri de viitor.
Haideți să ne cunoaștem mai bine!