Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum să mențineți picioarele calde

Atunci când degetele de la picioare v-au înghețat, nu este ușor să le încălziți. Pasionații de drumeții cunosc riscurile neglijării degetelor înghețate (pe scurt: degerături).


Cuprins

 

Sfaturi despre cum să mențineți picioarele calde

Vom menționa câteva sfaturi care au legătură cu picioarele. Începem cu cele mai ieftine.

1. Șosete de calitate - pe timp de vară doriți să aveți șosete confortabile pentru a evita bășicile, iar iarna vreți să vă mențineți picioarele calde. Pentru aceste situații sunt ideale șosetele din merino, sau cele cu membrană.

 

2. Cu membrană și impregnație - în condiții cu temperaturi scăzute și umezeală scăzută, picioarele vor avea parte de confort termic într-o pereche de încălțăminte cu membrană, ideal în combinație cu piele. Pielea însă necesită o îngrijire specială, adecvată fiind ceara de impregnare Sno-Seal.

   

 

Cum să vă mențineți mâinile calde

Degetele înghețate sunt un lucru obișnuit - nu vă deranjează atât de mult în oraș, dar dacă nu reușiți să prindeți tenda cortului înainte de o furtună de zăpadă, nu va fi o experiență prea plăcută. Unul dintre ajutoarele esențiale pentru a face față degetelor înghețate sunt mănușile.

>>> CITEȘTE MAI DEPARTE <<<

 

3. Cumpărați-vă încălțăminte corespunzătoare - pentru zăpadă sunt ideale ghetele înalte de iarnă consolidate, care oferă protecție împotriva abraziunii. Dacă mergeți pe trasee cu zăpadă înghețată, cristalele deteriorează pielea, iar după scurt timp îndepărtează impregnația, iar încălțămintea începe să absoarbă apă. Alegeți-vă o pereche de încălțăminte cu margine de consolidare în vârf și durabilitate B-C, pentru a nu vă faceți griji din cauza traseelor înghețate și pentru a putea încălța colțarii de zăpadă.

 

Sfat: plase din plastic pentru condiții de urgență - aveți încălțămintea udă și afară îngheață? Nu vă panicați, înveliți piciorul cu șosetă într-o plasă de plastic, încălțați ghetele ude și căutați cel mai apropriat adăpost. ATENȚIE: acest sfat este adecvat doar în condiții de urgență. Piciorul în plasa de plastic poate aluneca în încălțăminte, puteți avea parte de o senzație neplăcută sau picioarele vă vor transpira, însă cu siguranță va fi mult mai bine un mic disconfort decât degerături. Pentru câțiva bani acest truc vă poate salva în cazurile de urgență.

Nu vindem plase de plastic, însă pe site-ul nostru veți găsi un articol excelent cu ponturi pentru a face față frigului. 

   

 

Câteva ponturi pentru a face față frigului

Indiferent că așteptați tramvaiul, fixați legăturile pe snowboard sau montați cortul pe timp de iarnă, vreți să aveți mereu parte de confort termic optim.

>>> CITEȘTE MAI DEPARTE <<<

 

Linkuri utile

Sursă: pixabay.com

5 pași simpli pentru a îndepărta ceara de pe haine

Sfaturi

Ați murdărit hainele cu ceară și nu o mai puteți îndepărta? În articolul nostru vei găsi câteva sfaturi despre cum să cureți îmbăcămintea!

Cum se aleg rachetele de zăpadă?

Sfaturi

Îți place să fii la munte mai mult decât acasă, dar când pătura albă se așterne, simți că sezonul tău s-a terminat? Vă înșelați, terenul acoperit de zăpadă nu este doar pentru schiorii montani. Rachetele de zăpadă sunt cele care te readuc pe traseu.

Există o lungime universală pentru bețele de schi fond?

Sfaturi

Pentru un începător complet, cu siguranță nu va fi nevoie să cumpărați mai multe perechi de bețe și chiar și copiii care abia încep să se inițieze în schi fond se vor descurca bine cu o singură pereche. Pentru toți ceilalți, lungimea bețelor de schi fond trebuie aleasă pe baza mai multor aspecte.

Selectăm pentru dvs.

100 Lei (51 %) 49 Lei

Comparat

Șosete 3/4 Lasting SLJ

86 Lei (40.7 %) 51 Lei

Comparat

38 Lei (52.63 %) de la 18 Lei

Comparat

130 Lei (14.62 %) 111 Lei

Comparat

Șosete 3/4 bărbați Zulu Ski Merino Men

78 Lei (34.62 %) 51 Lei

Comparat

Șosete de compresie 3/4 Zulu Run Compression W

72 Lei (44.44 %) de la 40 Lei

Comparat

50 Lei (22 %) 39 Lei

Comparat