Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum să mențineți picioarele calde

Atunci când degetele de la picioare v-au înghețat, nu este ușor să le încălziți. Pasionații de drumeții cunosc riscurile neglijării degetelor înghețate (pe scurt: degerături).


Cuprins

 

Sfaturi despre cum să mențineți picioarele calde

Vom menționa câteva sfaturi care au legătură cu picioarele. Începem cu cele mai ieftine.

1. Șosete de calitate - pe timp de vară doriți să aveți șosete confortabile pentru a evita bășicile, iar iarna vreți să vă mențineți picioarele calde. Pentru aceste situații sunt ideale șosetele din merino, sau cele cu membrană.

 

2. Cu membrană și impregnație - în condiții cu temperaturi scăzute și umezeală scăzută, picioarele vor avea parte de confort termic într-o pereche de încălțăminte cu membrană, ideal în combinație cu piele. Pielea însă necesită o îngrijire specială, adecvată fiind ceara de impregnare Sno-Seal.

   

 

Cum să vă mențineți mâinile calde

Degetele înghețate sunt un lucru obișnuit - nu vă deranjează atât de mult în oraș, dar dacă nu reușiți să prindeți tenda cortului înainte de o furtună de zăpadă, nu va fi o experiență prea plăcută. Unul dintre ajutoarele esențiale pentru a face față degetelor înghețate sunt mănușile.

>>> CITEȘTE MAI DEPARTE <<<

 

3. Cumpărați-vă încălțăminte corespunzătoare - pentru zăpadă sunt ideale ghetele înalte de iarnă consolidate, care oferă protecție împotriva abraziunii. Dacă mergeți pe trasee cu zăpadă înghețată, cristalele deteriorează pielea, iar după scurt timp îndepărtează impregnația, iar încălțămintea începe să absoarbă apă. Alegeți-vă o pereche de încălțăminte cu margine de consolidare în vârf și durabilitate B-C, pentru a nu vă faceți griji din cauza traseelor înghețate și pentru a putea încălța colțarii de zăpadă.

 

Sfat: plase din plastic pentru condiții de urgență - aveți încălțămintea udă și afară îngheață? Nu vă panicați, înveliți piciorul cu șosetă într-o plasă de plastic, încălțați ghetele ude și căutați cel mai apropriat adăpost. ATENȚIE: acest sfat este adecvat doar în condiții de urgență. Piciorul în plasa de plastic poate aluneca în încălțăminte, puteți avea parte de o senzație neplăcută sau picioarele vă vor transpira, însă cu siguranță va fi mult mai bine un mic disconfort decât degerături. Pentru câțiva bani acest truc vă poate salva în cazurile de urgență.

Nu vindem plase de plastic, însă pe site-ul nostru veți găsi un articol excelent cu ponturi pentru a face față frigului. 

   

 

Câteva ponturi pentru a face față frigului

Indiferent că așteptați tramvaiul, fixați legăturile pe snowboard sau montați cortul pe timp de iarnă, vreți să aveți mereu parte de confort termic optim.

>>> CITEȘTE MAI DEPARTE <<<

 

Linkuri utile

Sursă: pixabay.com

Alergarea cu câinele

Sfaturi

Căutați un partener pentru alergarea de rutină care să nu vă demotiveze nici în zilele geroase sau ploioase? Atunci avem un pont pentru d-voastră!

Gătitul în natură- rețete

Sfaturi

Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.

Cum să spălați și să îngrijiți un rucsac

Sfaturi

Rucsacul este un super-ajutor. Pentru călătorii, acesta vă ușurează munca, pentru unele situații, un rucsac de calitate este chiar o necesitate. Dacă ați investit să îl alegeți cu grijă, probabil că vă așteptați ca acesta să vă servească perfect mulți ani de acum încolo. Noi știm cum să facem acest lucru.

Selectăm pentru dvs.

Șosete bărbați

59 Lei (42.37 %) 34 Lei

Comparat

Șosete-pantofi

304 Lei (43.09 %) de la 173 Lei

Comparat

124 Lei (34.68 %) de la 81 Lei

Comparat

47 Lei (36.17 %) 30 Lei

Comparat

Șosete de compresie 3/4

73 Lei (32.88 %) 49 Lei

Comparat

345 Lei (43.77 %) de la 194 Lei

Comparat

51 Lei (33.33 %) 34 Lei

Comparat

59 Lei (52.54 %) 28 Lei

Comparat