Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Testarea produselor

TEST: Saltea gonflabilă Warg Gustav Warmthal

Testarea produselor

Salteaua gonflabilă Warg Gustav Warmthal are o greutate redusă și dimensiuni compacte. Datorită izolației din microfibră Warmthal vă va proteja la temperaturi scăzute. Cât de dificilă a fost testarea și cum s-a desfășurat?

TEST: Sac de dormit de puf Warg Stark 500

Testarea produselor

Te gândești să cumperi un sac de dormit nou, dar știi că îl vei folosi doar câteva zile pe an? Unii ar alege pur și simplu dintre umpluturile cu fibre sintetice. Dar dacă ai putea obține un sac de dormit de puf la prețul unuia sintetic? Warg vine cu modelul Stark, care este umplut cu 500 g de pene de rață de 750 de cuin.

Test: Devold Hiking Woman Shirt

Testarea produselor

Eva Fronko a testat tricoul Devold Hiking Woman ,lejer, extrem de confortabil și maimult cu un design modern, confecționat din 100% lână merino.

Test: Tricou Devold Hiking Half Zip Neck pentru bărbați

Testarea produselor

Despre potrivire, rezistență și de ce merită produsul un loc în dulapul tău, de această dată ne spune colegul nostru Hugo.

Review Cască Ciclism Uvex Quatro(pentru femei)

Testarea produselor

În articolul de astăzi, vom evalua casca de ciclism Quatro pentru femei de la firma Uvex , pe care Karina Isar a testat-o într-o tură de mountain biking.

Test: Cort MSR Hubba Hubba NX

Testarea produselor

În articolul de astăzi, vom evalua cortul pentru două persoane MSR Hubba Hubba NX, pe care Andrea Nezbedová l-a testat în timpul călătoriilor sale.

Test: Sac de dormit Zulu Talas

Testarea produselor

Sacul de dormit pentru trei sezoane de la marca Zulu, pe care îl veți folosi din primăvară până în toamnă, a fost testat în Tatra de călătorul Andrej Urbanec.

Test: Rucsac Ferrino Rutor 30

Testarea produselor

Partea 2 din două recenzii la rucsacuri de diferite dimensiuni Rutor, de la Ferrino. Rutor 25 a participat, de asemenea, la test, ambele au trecut testul în același timp în care fiecare are propria recenzie.

Test:Lanterna frontală Ledlenser MH7

Testarea produselor

Mai multă lumină decât ai nevoie. Lanterna cu o putere de 600 lumeni va impresiona fiecare turist și alpinist prin versatilitatea sa. Citiți recenzia noastră.

Test: Termos Zulu Outdoor Vacuum Flask

Testarea produselor

Prețul mic a fost criteriul decisiv la cumpărarea unui termos de la marca Zulu Outdoor. Puteți afla dacă  a fost o decizie bună după ce ați citit următoarea recenzie.

Test: Saltea gonflabilă Zulu Alex

Testarea produselor

Produsul testat astăzi este Zulu Alex, care impresionează prin designul său plăcut și raportul excelent preț-performanță. 

Test: sac de dormit Topas firma Pinguin

Testarea produselor

Testul Himalay a sacilor de dormit Topas pentru trei sezoane de la firma cehă Pinguincu o umplutură revoluționară termoizolantă BHB micro.