Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Despre branduri

Calitatea bio

Despre branduri

Garantează cu adevărat produsele ecologice o calitate mai bună a alimentelor?

GOTS - Global Organic Textile Standard

Despre branduri

Dacă doriți să cumpărați haine fabricate în principal din fibre organice, vă recomandăm să căutați produse cu eticheta GOTS.

Vegan

Despre branduri

Produsele vegane sunt, de asemenea, relevante și pentru industria producătoare de îmbrăcăminte. Dacă doriți să vă asigurați că cumpărați îmbrăcăminte pur vegană, alegeți produse cu eticheta Approved Vegan.

Responsible Down Standard (RDS)

Despre branduri

Chcete nakupovat produkty z peří a záleží vám na welfare zvířat na husích či kachních farmách? V takovém případě si vybírejte produkty se štítkem Responsible Down Standard.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Despre branduri

Doriți să vă asigurați că nu cumpărați produse dăunătoare sănătății dumneavoastră? Asociația OEKO-TEX testează produsele pe baza celor mai stricte criterii!

Responsible Wool Standard (RWS)

Despre branduri

Doriți să cumpărați produse din lână și vă pasă de bunăstarea oilor? Atunci alegeți produse cu eticheta Responsible Down Standard.

Fair Wear

Despre branduri

Sustenabilitatea nu înseamnă doar soluții ecologice. Fundația Fair Wear lucrează pentru a îmbunătăți condițiile de muncă în industria confecțiilor.

Fairtrade

Despre branduri

Alege haine certificate Fairtrade și susține comerțul echitabil!

Bumbacul organic

Despre branduri

Bumbacul este un material care este popular în întreaga lume. Cu toate acestea, cultivarea plantelor de bumbac poate avea un efect foarte negativ asupra mediului înconjurător. Care sunt diferențele dintre bumbacul cultivat în mod convențional și bumbacul organic certificat?

Bluesign APPROVED

Despre branduri

Bluesign PRODUCT

Despre branduri

Icebreaker Transparency report 4

Despre branduri

Icebreaker, una dintre cele mai importante mărci producătoare de produse pe bază de lână merinos, vine cu un nou Raport de transparență. Obiectivul îndrăzneț pentru 2023 este simplu, să devină un brand complet independent de materiale plastice.