Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Despre branduri

Introducerea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

Fairtrade

Despre branduri

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Despre branduri

Bumbacul organic

Despre branduri

Bluesign APPROVED

Despre branduri

Icebreaker Transparency report 4

Despre branduri

Icebreaker, una dintre cele mai importante mărci producătoare de produse pe bază de lână merinos, vine cu un nou Raport de transparență. Obiectivul îndrăzneț pentru 2023 este simplu, să devină un brand complet independent de materiale plastice.

Povestea Hanwag

Despre branduri

De la un mic atelier din Germania până la vârfurile munților din întreaga lume. Brandul Hanwag sărbătorește 100 de ani. Citiți despre istoria lor și, de asemenea, despre ce intenționează să facă brandul în continuare.

Colecția de corturi Outwell Select Collection

Despre branduri

Colecția de corturi Outwell Select Collection din 2021 oferă o gamă largă de modele și dimensiuni. Această colecție de corturi de familie combină designul inovator, spațiul aerisit și accesul ușor. Colecția include un total de 8 corturi, din care poate alege toată lumea.

E9 - de la alpiniști pentru alpiniști

Despre branduri

Este primul brand dedicat modei pentru alpiniști. Fondată în 1998 de fostul campion mondial de bouldering Mauro Calibani, marca folosește modele extravagante și unice, inspirate de energia creativă a lui Mauro. Acesta a folosit îmbrăcămintea ca pe un mijloc prin care se putea exprima artistic. În special, a folosit ca sursă de inspirație escaladarea stâncilor de gresie găsite în jurul casei sale. E9 a influențat foarte mult moda de cățărare și a devenit o sursă de inspirație pentru mulți alți producători de îmbrăcăminte de cățărare. Ideile principale ale lui Mauro și ale mărcii E9 sunt creativitatea, libertatea și curajul. În plus, marca pune un mare accent pe ecologie, astfel încât toate produsele sunt fabricate 100% în Italia, cu o poluare minimă.

Colecția de corturi Outwell Privilege Collection

Despre branduri

Colecția de corturi Outwell Privilege Collection 2020 oferă o gamă largă de modele și dimensiuni. Această colecție va fi apreciată în special de cuplurile și familiile care au decis să meargă pentru prima dată cu cortul și care, prin urmare, caută un produs confortabil într-o gamă de prețuri accesibile. Toate modelele oferă spații spectaculoase, fie că este vorba de dimensiunea dormitoarelor sau a zonelor de relaxare. Sistemul de acces la 360° permite ușilor dormitoarelor cu dimensiuni generoase să se deschidă complet și să poată fi pliate, oferind o utilizare mai bună și mai versatilă a spațiului. Dormitoarele întunecate, organizatorul și orificiul pentru un cablu prelungitor contribuie la confortul de a vă bucura de vacanță.

Colecția de corturi Outwell Premium Collection

Despre branduri

Colecția 2020 Outwell Premium Collection oferă o gamă largă de modele și dimensiuni. Această colecție de corturi de familie combină designul inovator, spațiul îndestulător și accesul ușor. Colecția include un total de 6 corturi, cu caracteristici variate pentru toate cerințele.

Colecția de corturi Outwell Imperial Air Collection

Despre branduri

Colecția de corturi Outwell Imperial Air pentru anul 2021 reprezintă cea mai bună combinație de caracteristici excelente - performanțe tehnice bine dezvoltate, design remarcabil și material de înaltă calitate - Outtex® Airtech, care este fabricat din policotonă (policotonă = țesătură fabricată din poliester și bumbac în proporții diferite). Rezultatul este un produs exclusivist, cu detalii funcționale și de design, care oferă o experiență de camping superioară, mai mult confort și stil. Această colecție include un total de 4 corturi.

Colecția de corturi Outwell Prime Air Collection

Despre branduri

Spațiul mare, aerisit, ventilația eficientă și accesul ușor sunt elemente cheie ale colecției Prime Air de la Outwell, care include 12 modele universale, pentru a se potrivi atât pentru grupuri de utilizatori, de la cupluri la familii mari sau familii cu prieteni. Țevile preformate ale sistemului de aer asigură o înălțime completă potrivită pentru a sta în picioare.

Istoria și dezvoltarea sacilor de dormit Mountain Equipment

Despre branduri