Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Despre noi

E-shop 4camping.ro este unul dintre cel mai mare distribuitor de echipamente outdoor pentru turism și camping în România. Pe stoc, dispunem de cea mai largă gamă de produse de pe piață de la mai mult de 250 de branduri. Membrii team-ului nostru au experiență în outdoor și turism. Cu bucurie vă împărtășim experiența noastră, pentru ca să putem găsi opțiunea cea mai bună pentru dvs.

 

De ce să cumpărați de la noi?

 

Vă ajutăm on-line și telefonic  - experții noștri vă vor ajuta să alegeți cele mai bune produse pentru necesitățile dvs.

 

În termen de 3-5 zile lucrătoare  - produsele sunt livrate. De obicei, în trei zile ajunge la adresa specificată.

 

Transport gratuit  - transport gratuit pentru comenzi de peste 199 lei.

 

Toate produsele noastre sunt pe stoc  - selectați dintr-o gamă largă de produse de outdoor disponibile pe stoc.

 

Suntem de încredere  - clienții noștri apreciază fiabilitatea, rezolvarea  fără probleme a reclamațiilor și abordarea prietenoasă. 

 

Retur fără probleme - bunurile se pot returna în timp de 14 zile fără justificarea motivului.


4camping în străinătate

În afară de piața română, 4camping se află și pe piața cehă, ungară, ucrainiană și slovacă. Clienții noștri pot cumpăra de la distribuitor experimentat, și de încredere.

Mai întâi în Republica Cehă 

Www.4camping.cz  în  anul 2012 am început e-comerce, misiunea și scopul nostru a fost și este, de a oferi servicii de înaltă calitate , în ceea ce privește selectarea echipamentului outdoor și camping. În Republica Cehă în afară de e-shop, mai dispunem și de 10 magazine fixe.

Pe lângă toate enumerate mai sus, în fiecare an organizăm una din cele mai mare expoziții de corturi și echipament turistic din Europa Centrală, unde puteți vedea produse expuse a mai mult de 220 de producători.

Slovacia

În anul 2016 am intrat pe piața slovacă, unde, în afară de e-shop, am deschis primul nostru magazin peste hotare în Bratislava. În prezent, www.4camping.sk este cel mai mare vânzător de echipamente de outdoor și camping din Slovacia. 

Ungaria și România

Filiala noastră din Ungaria www.4camping.hu a fost lansată în 2019. Astfel, am devenit cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est. În același an, am intrat și pe piața română unde www.4camping.ro este unul dintre cei mai mari furnizori.

 

 

brno1.jpg