Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Despre noi

 

 4camping.ro e-shop

Suntem un e-shop 4camping - o companie tânără, în dezvoltare dinamică și un vânzător important de echipamente outdoor,, turistice și de camping. Pe site-ul nostru veți găsi cea mai largă gamă de produse pentru sport și outdoor de la peste 300 de mărci.

De când compania a fost înființată în 2012, am încercat să ne diferențiem în primul rând cu un serviciu pentru clienți de primă clasă. E-shopul 4camping este format dintr-un grup de oameni experimentați și pasionați de natură, care nu numai că pot consilia profesional cu privire la alegerea corectă a echipamentului, dar vor rezolva împreună cu dumneavoastră orice schimb sau reclamație de produse comandate.

De la începuturi...

În prezent...

Pentru a vă ajuta cu orice problemă, mergem în mod regulat la traininguri și suntem în strânsă legătură cu furnizorii oficiali. Prin urmare, garantăm că toate produsele noastre sunt 100% originale de la distribuitorii oficiali ai mărcilor oferite.

 

Calitatea serviciilor noastre a fost lăudată în mod repetat de consilierii de achiziții din fiecare țară unde activăm. Am câștigat în Cehia chiar și primul loc pentru magazinul online al anului de mai multe ori la rând. În Slovacia, am ocupat locul doi la secțiunea Calitate la categoria Echipament sportiv. În Ungaria, în sondajul Ország Boltja 2021, am obținut locul trei la categoria Minőségi díj - Sport és fitnesz. Totodată, 98,56% dintre clienți ne recomandă la Arukereső.hu, iar 96,79% pe Compari.ro.

 Ne mândrim cu...

 

Vă stăm la dispoziție pentru orice sfat!

Dacă nu sunteți sigur că ați ales produsul corect, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă sfătuim, pentru că avem experiență, suntem specialiști și ne simțim ca acasă în natură !

De ce să cumpărați de la noi?

 

Livrare gratuită   - Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei.

 

Cea mai largă gamă de produse outdoor- Alegeți din cea mai mare oferta din România. În prezent vindem echipamente de la peste 350 de producători.

 

96.87% dintre clienți ne recomandă- În recenziile de pe compari.ro clienții apreciază cel mai mult fiabilitatea, gestionarea plângerilor fără probleme și o abordare pro-client. 

 

  

30 de zile perioada de retur- Produsele pot fi returnate în decurs de 30 de zile, fără motiv.

 

  

Consultații online și telefonice- Experții noștri vă vor ajuta să alegeți cele mai bune produse în conformitate cu cerințele dvs.

 

 

100% produse originale- Cumpărăm totul direct de la producători și distribuitori oficiali. Datorită acestui fapt, nu veți cumpăra produse contrafăcute de la noi.