Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Sfaturi

Cum se alege cuțitul potrivit?

Sfaturi

După ce veți citi acest articol cu siguranță veți reuși să alegeți cuțitul potrivit pentru dvs.

Cum se aleg corect pantalonii pentru turism

Sfaturi

Alegeți pantaloni outdoor, dar vă pierdeți în multitudinea de materialele, croială și alte caracteristici? Ce ar trebui să știți atunci când îi alegeți? Vă vom sfătui în următoarea parte a seriei „Cum să alegeți?”.

Cum să alegi o saltea de camping în baza parametrilor?

Sfaturi

Cum se alege o saltea în funcție de parametri?

Acestea sunt caracteristici specifice cu diferite grade de importanță, care pot varia în funcție de tipul de utilizator. Parametrii nu pot fi subestimați, după alegerea tipului de saltea este important să alegeți versiunea potrivită.

Cum se alege o saltea. Prezentare generală.

Sfaturi

Sunteți fan al campării în natură și vă place să dormiți în aer liber? Dar aveți pe ce dormi? Un ghid excelent pentru alegerea unei saltele potrivite este aici!

Cum se aleg corect șosetele?

Sfaturi

Orice turist bun știe că nu te poți încălzi decât în șosete calde și uscate. Frigul acela vine de la picioarele tale. Așa că alegerea șosetelor poate fi o știință atunci când mergi acolo unde te aștepți la vreme rea. Vă vom sfătui cum să alegeți corect în toate cazurile!

Cum se aleg corect bețele de trekking?

Sfaturi

Aveți nevoie de ajutor pentru a alege bețele de trekking potrivite și nu știți cui să vă adresați? Articolul nostru este conceput pentru a face această selecție complexă cât mai ușoară pentru dvs.

Cum se alege corect sacul de dormit pentru copii?

Sfaturi

În sfârșit copiii dvs. sunt destul de mari și este timpul potrivit să-i luați în mijlocul naturii? Undeva unde cu plăcere reveniți și unde vreți să rămâneți și peste noapte.

 

Cum se alege corect geaca de iarnă?

Sfaturi

Ce geacă să alegi când afară este uscat sau cțnd este zăpada? Articolul nostru vă va oferi răspunsul corect.

Cum să alegi un sac de dormit în funcție de activitate

Sfaturi

Cu fibre, cu pene sau din fibre goale? De vara sau pentru trei anotimpuri? Mumie sau pătură? Pentru a alege un sac de dormit, cel mai bine va fi dacă vă încadrați într-una dintre categoriile de mai jos.

Cum se spală gecile umplute cu puf

Sfaturi

Vom răspunde la cele mai frecvente întrebări pentru toți cei care nu sunt siguri cum să-și spele geaca de puf.

Tot ceea ce doriți să știți despre Softshell

Sfaturi

Când auziți cuvintele, material universal de outdoor, la ce vă gândiți? Cei mai mulți oameni cu experiență în turism, știu că este vorba despre softshell. Lucru cu care suntem de acord. Care sunt avantajele și dezavantajele materialului softshell.

8 moduri de a construi un adăpost dintr-o prelată

Sfaturi