Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Sfaturi

Ce să iei cu tine la munte?

Sfaturi

Îți faci bagajele pentru munte și nu vrei să uiți nimic? Inspiră-te din lista noastră pentru a găsi tot ce ai putea avea nevoie la munte.

Lista lucrurilor necesare pentru campare

Sfaturi

Cu echipamentul potrivit, puteți dormi pe orice vreme și practic oriunde. Ce trebuie să rețineți?

Cum se alege corect powerbank-ul?

Sfaturi

Un powerbank bine ales poate fi mai mult decât o sursă de alimentare de rezervă practică pentru telefonul mobil. Mai ales dacă doriți să îl luați cu dvs. în călătorii mai lungi fără acces la electricitate. Vă vom spune ce anume să căutați atunci când alegeți un powerbank și ce alte caracteristici vă pot face viața mai ușoară pe drum.

Aveți condens în cort? Vă explicăm cauza și vă ajutăm să îl minimalizați.

Sfaturi

Condensarea este un fenomen fizic natural care poate fi evitat chiar și atunci când mergeți cu cortul. Cum să eliminați cantitatea de condens și de apă care se infiltrează prin cusături? Aflați în articolul nostru.

Dormitul în mașină: fă-ți patul confortabil chiar și pe drum

Sfaturi

Dormitul în mașină este practic în anumite situații, dar în alte momente este o necesitate. Aduce relaxare într-o vacanță sau o călătorie lungă, pentru unii este chiar un mod de viață. Faceți ca dormitul în mașină să fie sigur și confortabil cu puțină pregătire și cu echipamentul potrivit.

Glamping, un nou trend în lumea campingului

Sfaturi

Glamping se adresează celor care iubesc campingul și vor să fie în contact direct cu natura, dar în același timp vor să se bucure de lux și de confortul modern cu care sunt obișnuiți.

Cum să alegi pantofii ideali pentru mers

Sfaturi

Cu siguranță aveți în pantofar o pereche de pantofi sport. Genul de pantofi universali în care poți alerga sunt buni pentru o plimbare, dar probabil puteți ghici că s-ar putea să nu fie cei mai potriviți pentru plimbări mai lungi. Mai ales dacă vrei să mergi regulat pe trasee lungi. Pe ce să te concentrezi când alegi?

Îmbrăcămintea adecvată pe bicicletă

Sfaturi

Ce haine ar trebui să port atunci când merg cu bicicleta vara, pe ploaie sau iarna? Pe scurt, cum alegi hainele potrivite pentru orice vreme? Iată ce vă sfătuiește Jakub Vlček, ciclist de curse și alpinist, în articolul de astăzi.

Durata de viață a corzilor de alpinism

Sfaturi

Siguranța dumneavoastră în timpul escaladei depinde în cea mai mare măsură de respectarea metodologiei de asigurare și de utilizarea corectă a echipamentului de alpinism certificat. În același timp, este important să rețineți că echipamentul de cățărare nu are, de obicei, o durată de viață nedeterminată și trebuie înlocuit cu echipament nou la momentul potrivit. Când trebuie să înlocuiesc coarda?

Cum se aleg corect espadrilele?

Sfaturi

Sunteți începător în cățărat și doriți să alegeți primele espadrile? S-ar putea să vă fie util articolul nostru despre alegerea pantofilor de cățărare.

Cum se stratifică corect îmbrăcămintea funcțională

Sfaturi

Stratificarea hainelor este o modalitate eficientă de a vă menține confortul termic pe vreme rece, reglând în același timp cu ușurință temperatura corpului. Prin combinarea straturilor cu caracteristici diferite, puteți crea un set optim de haine pentru aproape orice vreme. Cum se procedează? Aflați în articolul nostru.

Cum se alege casca pentru ciclism?

Sfaturi

Din punct de vedere legal, cască de protecție nu este obligatorie ,dar recomandată. Dacă alegeți o cască, atunci cu siguranță înțelegeți importanța acestui echipament opțional pentru bicicliști. La un moment dat, o cască poate fi singurul lucru care vă va proteja într-o cădere, care poate fi fatală fără protecție pentru cap.