Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Sfaturi

Lenjeria funcțională-materiale și proprietăți

Sfaturi

Cum funcționează lenjeria funcțională? Am comparat materialele și proprietățile lor.

5 pași simpli pentru a îndepărta ceara de pe haine

Sfaturi

Ați murdărit hainele cu ceară și nu o mai puteți îndepărta? În articolul nostru vei găsi câteva sfaturi despre cum să cureți îmbăcămintea!

Cum se aleg rachetele de zăpadă?

Sfaturi

Îți place să fii la munte mai mult decât acasă, dar când pătura albă se așterne, simți că sezonul tău s-a terminat? Vă înșelați, terenul acoperit de zăpadă nu este doar pentru schiorii montani. Rachetele de zăpadă sunt cele care te readuc pe traseu.

Există o lungime universală pentru bețele de schi fond?

Sfaturi

Pentru un începător complet, cu siguranță nu va fi nevoie să cumpărați mai multe perechi de bețe și chiar și copiii care abia încep să se inițieze în schi fond se vor descurca bine cu o singură pereche. Pentru toți ceilalți, lungimea bețelor de schi fond trebuie aleasă pe baza mai multor aspecte.

Lista cu tot ceea ce aveți nevoie într-o tabără de schi

Sfaturi

Dvs. sau copilul mergeți la schi? Habar nu aveți ce să împachetați ca să nu vă lipsească nimic? Am creat o listă cu tot ce ai nevoie și ce nu poate lipsi. Și am adăugat și câteva sfaturi la care să fiți atent.

10 sfaturi pentru cadouri de ultimă oră

Sfaturi

Este un clasic. În fiecare an încerc să-mi planific cumpărarea cadourilor cu mult timp înainte. Sincer, aleg piese care ar trebui să pună un zâmbet pe fața destinatarului. Și tot ajung să cumpăr cadouri pe ultima 100m. Dacă te afli în aceeași situație ca și mine, vezi aceste sfaturi care s-ar putea să te scutească puțin de nervi. Și, cel mai important, cu siguranță vei da lovitura cu ele.

Cum să începe să practicăm yoga?

Sfaturi

Yoga are reputația de a fi un sport potrivit pentru toți, indiferent de vârstă sau de capacitatea fizică. Este un ”extra” eficient pentru întărirea mușchilor interni și pentru întinderea întregului corp. Încercați și dvs.

Ce este schi-alpinismul?

Sfaturi

Schi-alpinismul a devenit foarte popular în ultimii ani. Știați că înainte de a vă alege echipamentul trebuie să știți clar ce disciplină de schi-alpinism veți practica?

Cum să alegeți hainele de dimensiuni potrivite?

Sfaturi

În calitate de aventurieri adevărați, ne place cel mai mult să ne petrecem timpul în aer liber. Hainele trebuie să ni se potrivească, pur și simplu, indiferent de vreme. Pentru ca totul să fie așa cum trebuie, vom învăța cum să obținem hainele de mărimea potrivită.

Mărci cehești producătoare de echipamente outdoor

Sfaturi

Căutați producători cehi de echipamente outdoor? Puteți găsi o listă în articolul nostru.

Cum se repară fermoarul

Sfaturi

S-a rupt fermoarul? Vă spunem noi cum să îl reparați.

Cum să mențineți picioarele calde

Sfaturi

Atunci când degetele de la picioare v-au înghețat, nu este ușor să le încălziți. Pasionații de drumeții cunosc riscurile neglijării degetelor înghețate (pe scurt: degerături).