Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Sfaturi

10 sfaturi pentru cadouri de ultimă oră

Sfaturi

Este un clasic. În fiecare an încerc să-mi planific cumpărarea cadourilor cu mult timp înainte. Sincer, aleg piese care ar trebui să pună un zâmbet pe fața destinatarului. Și tot ajung să cumpăr cadouri pe ultima 100m. Dacă te afli în aceeași situație ca și mine, vezi aceste sfaturi care s-ar putea să te scutească puțin de nervi. Și, cel mai important, cu siguranță vei da lovitura cu ele.

8 pași pentru a avea grijă de cortul tău în timpul și după sezon

Sfaturi

Era timpul să împachetăm cortul și să ne întoarcem din natură înapoi la casele noastre. Pentru ca cortul dvs. să pornească din nou la drum spre noi aventuri și să îl păstrați în formă maximă, oferiți-i un pic de grijă.

Cum să începe să practicăm yoga?

Sfaturi

Yoga are reputația de a fi un sport potrivit pentru toți, indiferent de vârstă sau de capacitatea fizică. Este un ”extra” eficient pentru întărirea mușchilor interni și pentru întinderea întregului corp. Încercați și dvs.

Ce este schi-alpinismul?

Sfaturi

Schi-alpinismul a devenit foarte popular în ultimii ani. Știați că înainte de a vă alege echipamentul trebuie să știți clar ce disciplină de schi-alpinism veți practica?

Cum să alegeți hainele de dimensiuni potrivite?

Sfaturi

În calitate de aventurieri adevărați, ne place cel mai mult să ne petrecem timpul în aer liber. Hainele trebuie să ni se potrivească, pur și simplu, indiferent de vreme. Pentru ca totul să fie așa cum trebuie, vom învăța cum să obținem hainele de mărimea potrivită.

Mărci cehești producătoare de echipamente outdoor

Sfaturi

Căutați producători cehi de echipamente outdoor? Puteți găsi o listă în articolul nostru.

Cum se repară fermoarul

Sfaturi

S-a rupt fermoarul? Vă spunem noi cum să îl reparați.

Lenjeria funcțională-materiale și proprietăți

Sfaturi

Cum funcționează lenjeria funcțională? Am comparat materialele și proprietățile lor.

Cum să mențineți picioarele calde

Sfaturi

Atunci când degetele de la picioare v-au înghețat, nu este ușor să le încălziți. Pasionații de drumeții cunosc riscurile neglijării degetelor înghețate (pe scurt: degerături).

Cum să îngrijiți încălțămintea din piele

Sfaturi

Încălțămintea din piele rezistă o viață, dar spre deosebire de încălțămintea textilă sunt mai complicat de întreținut. Avem câteva sfaturi utile pentru dvs.

Impermeabil, rezistent la apă și hidrofug

Sfaturi

Aveți nevoie de o geacă sau de un rucsac care să reziste la ploaie și zăpadă umedă? Vă întrebați cât timp vor rezista bocancii Gore-Tex? Și chiar dacă pe smartwatch-ul dvs.scrie 15M, nu vă puteți scufunda cu el în liniște? Haideți să aruncăm o privire la terminologia care promite că echipamentul ales va rezista la apă.

Câteva trucuri pentru a învinge frigul

Sfaturi

Cui îi place să îi clănțăne dinții de frig? Hai să învingem iarna împreună.