Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🐺HUSKYDAYS -20% până la -50% Detalii

Sfaturi

Cum ne îmbrăcăm când alergăm iarna?

Sfaturi

Sunteți obișnuit să alergați regulat, a venit iarna și vă este teamă că va trebui să vă opriți din alergat câteva luni? Nu vă faceți griji deloc. Amintiți-vă doar câteva principii și îmbrăcați-vă bine și, în cele din urmă, s-ar putea să descoperiți că vă place să alergați iarna.

Cum se alege îmbrăcămintea outdoor?

Sfaturi

Fie că faceți drumeții montane, sporturi în interior, alergați, vă cățărați pe munții sau pur și simplu vă bucurați de mersul pe jos în natură, ar trebui să fiți întotdeauna îmbrăcat adecvat. Pentru a vă îmbrăca cu adevărat eficient, ar trebui să urmăriți stratificarea corectă a hainelor. Venim aici cu un articol care vă va explica cum se face corect acest lucru.

Cum se alege corect lanterna frontală?

Sfaturi

Nu știi cum să alegi lanterna potrivită? Trebuie să te orientezi în varietatea de lumeni, luminozitate și alți parametri ai lanternelor frontale? Nu vă faceți griji specialiștii noștrii vor încerca să facă lumină.

Lenjeria funcțională-materiale și proprietăți

Sfaturi

Cum funcționează lenjeria funcțională? Am comparat materialele și proprietățile lor.

Cum se alege cuțitul potrivit?

Sfaturi

După ce veți citi acest articol cu siguranță veți reuși să alegeți cuțitul potrivit pentru dvs.

Cum se aleg corect pantalonii pentru turism

Sfaturi

Alegeți pantaloni outdoor, dar vă pierdeți în multitudinea de materialele, croială și alte caracteristici? Ce ar trebui să știți atunci când îi alegeți? Vă vom sfătui în următoarea parte a seriei „Cum să alegeți?”.

Cum să alegi o saltea de camping în baza parametrilor?

Sfaturi

Cum se alege o saltea în funcție de parametri?

Acestea sunt caracteristici specifice cu diferite grade de importanță, care pot varia în funcție de tipul de utilizator. Parametrii nu pot fi subestimați, după alegerea tipului de saltea este important să alegeți versiunea potrivită.

Cum se alege o saltea? Prezentare generală.

Sfaturi

Sunteți fan al campării în natură și vă place să dormiți în aer liber? Dar aveți pe ce dormi? Un ghid excelent pentru alegerea unei saltele potrivite este aici!

Cum se aleg corect șosetele?

Sfaturi

Orice turist bun știe că nu te poți încălzi decât în șosete calde și uscate. Frigul acela vine de la picioarele tale. Așa că alegerea șosetelor poate fi o știință atunci când mergi acolo unde te aștepți la vreme rea. Vă vom sfătui cum să alegeți corect în toate cazurile!

Cum se aleg corect bețele de trekking?

Sfaturi

Aveți nevoie de ajutor pentru a alege bețele de trekking potrivite și nu știți cui să vă adresați? Articolul nostru este conceput pentru a face această selecție complexă cât mai ușoară pentru dvs.

Cum se alege corect sacul de dormit pentru copii?

Sfaturi

În sfârșit copiii dvs. sunt destul de mari și este timpul potrivit să-i luați în mijlocul naturii? Undeva unde cu plăcere reveniți și unde vreți să rămâneți și peste noapte.

 

Cum se alege corect geaca de iarnă?

Sfaturi

Ce geacă să alegi când afară este uscat sau când este zăpada? Articolul nostru vă va oferi răspunsul corect.