Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Sfaturi

Cum să alegi un cort frontal potrivit?

Sfaturi

Un articol pentru toți cei care se gândesc să-și cumpere un cort frontal, dar se pierd în selecția uriașă de pe piață. Te vom ajuta să te orientezi în marea de produse specifice.

Cum se alege un cort?

Sfaturi

Cortul va fi partenerul dvs timp de mai mulți ani, așa că asigurați-vă că îl cumpărați la cel mai înalt nivel de responsabilitate.   

Cum se alege cortul pentru ciclism

Sfaturi

Ești un biciclist pasionat și ești mulțumit cu o noapte în cort? Fie că sunteți mai aventuros sau doriți doar să economisiți la cazarea în cabane, cu siguranță veți avea nevoie de câteva sfaturi cum să alegeți cortul potrivit, care nu vă va trăda în excursiile cu bicicleta.

Cum se alege un cort frontal pentru autorulotă (caravană)

Sfaturi

Dacă aveți nevoie să vă extindeți autorulota și nu sunteți familiarizat cu piața de prefabricate, acesta este un articol care vă poate ajuta semnificativ în alegerea dumneavoastră.

Cum se alege corect hamul pentru alpinism

Sfaturi

Începi să escaladezi și îți este greu să te orientezi în gama largă de produse de specialitate? În articolul de astăzi, vă vom sfătui cum să alegeți hamul de alpinism potrivit.

Ce ne luăm cu noi când practicăm sporturi nautice?

Sfaturi

Cum să împachetezi pentru excursiile pe apă? Ce să iei cu tine și ce să lași acasă? Inspiră-te în articolul nostru de astăzi.

Gătitul în natură

Sfaturi

Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.

Cum să vă pregătiți de maraton

Sfaturi

Marcel Fronko este un alergător pasionat. Vă împărtășește planul de antrenament și experiența sa în pregătirea pentru maraton în articolul de astăzi. Dacă vă pregătiți pentru un maraton sau altă cursă de alergare, atunci acest articol este pentru dvs.!

Cum să reușiți să alergați 10km?

Sfaturi

Vrei să începi să alergi, dar după un minut ți se taie respirația? Vă vom sfătui cum să vă antrenați treptat, astfel încât să puteți alerga 10 km în siguranță și cu bucurie în trei luni.

Întărirea imunității prin ”călire”

Sfaturi

Căutați o activitate care să nu vă ia ore întregi, dar vă va duce totuși suficientă odihnă psihică și, în același timp, să vă întărească imunitatea? Atunci asigurați-vă că încercați să vă ”căliți”!

Cum să alegeți corect îmbrăcămintea pentru schi fond

Sfaturi

Pentru a vă ajuta să vă bucurați din plin de peisajul alb al zăpezii, am adunat câteva sfaturi despre cum să vă alegeți hainele pentru schi fond.

Schi alpinism și siguranța pe munte

Sfaturi

Planificarea este baza pentru excursii sigure la schi și expediții la munte. Să ne uităm împreună la câteva puncte importante pe care nu ar trebui să le subestimați înainte de aventura dvs. de schi alpinism în munții înzăpeziți.