Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Sfaturi

Regenerarea după un efort fizic

Sfaturi

Atât de des neglijată, dar atât de importantă. Ea stă la baza rezultatelor excelente ale sportivilor, dar influențează și eșecurile acestora. Dacă este neglijată pe termen lung, poate duce chiar și la boli cronice. Despre ce este vorba? De regenerarea corpului. De ce este atât de importantă? Cum să vă regenererați corect și ce să folosiți pentru a face acest lucru?

Penele - proprietățile, avantajele și dezavantajele acestora

Sfaturi

În articolul următor, împreună cu băieții de la Patizon, ne vom concentra pe pene, respectiv pe produse cu umplutură izolatoare cu pene. Vă vom prezenta avantajele și dezavantajele acestui material natural de neînlocuit.

Cum să ne îmbrăcăm în lână Merino!

Sfaturi

În redacția noastră am îndrăgit de mult hainele funcționale din lână merino, ce părere aveți dvs.?

Cum se întreține o saltea

Sfaturi

Salteaua este o parte importantă a echipamentului oricărui pasionat de outdoor. Dar știți cum să aveți grijă de ea? Noi știm!

Cum să alegi un sac de dormit pentru ciclism

Sfaturi

Sacul de dormit pentru ciclism, ar trebui să fie mic și ușor, dar în același timp, trebuie să ofere suficient confort, inclusiv confort termic. În acest articol, veți învăța cum să îl alegeți sacul potrivit exact pentru dvs.

Cum se alege mobilierul de campare

Sfaturi

În e-shopul nostru am pregătit pentru dvs o expoziție de mobilier de campare. La ce este necesar să vă concentrați în timpul alegerii găsiți în acest articol.

Cum se alege un cort rapid și eficient?

Sfaturi

Alegerea unui cort necesită timp și efort, în principal pentru că cumpărați o casă în formă de cort unde veți petrece mulți ani de vacanță.

Dormitul într-un hamac - libertate, ușurință și experiențe frumoase

Sfaturi

Cu siguranță ați observat că de ceva timp, pe Instagram, a apărut o ”explozie” de hamacuri fără precedent. Unii îl atârnă de un palmier, unii lângă piscina din curte, alții, din hamac - privesc cerul nopții.

8 sfaturi pentru a face drumețiile mai distractive pentru copii

Sfaturi

Probabil că fiecare părinte a fost în situația în care o așteptată excursie relaxantă în familie s-a transformat într-un iad pentru toți cei implicați. Următorul articol își propune să elimine la minimum acest risc.

Trusa de prim ajutor și cum se echipează în 10 minute

Sfaturi

Neputință. Acesta este singurul sentiment pe care îl simțiți în momentul în care alergați în ajutorul unei persoane rănite neechipat. În cazul acesta vorba - norocul surâde celor pregătiți- este mai mult decât valabil.

Abecedarul alergătorului

Sfaturi

Ce este de fapt acest ”abecedar” al alergării și de ce ar trebui să îl includeți în planul dvs. de antrenament? Katka Balcarová are pentru dvs. răspunsurile la aceste întrebări.

Cum se alege un sac de dormit de damă

Sfaturi

Probabil că cunoașteți situația când în primele ore ale dimineții, frigul se strecoară prin sacul de dormit începând de la picioare. În continuare, veți găsi sfaturi despre alegerea unui sac de dormit adecvat și câteva modalități cu privire la modul în care puteți combate frigul.