Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Sfaturi

Cum să pregătiți bicicleta înainte de sezon

Sfaturi

Primăvara bate deja la ușă, așa că este timpul să ștergeți praful de pe bicicletă și să o verificați corect înainte de prima plimbare. Băieții de la LIBERTA TOUR au sfaturi despre cum să faceți acest lucru.

Cum să alegi rucsacul potrivit?

Sfaturi

Se bazează pe două principii - principiul moderației și principiul confortului. Cumpărați doar un rucsac care este atât de mare, de ușor sau de bună calitate pe cât aveți nevoie. Și, mai presus de toate, încercați-l pentru a vă asigura că vi se potrivește.

Cum se aleg corect pantalonii pentru turism

Sfaturi

Alegeți pantaloni outdoor, dar vă pierdeți în multitudinea de materialele, croială și alte caracteristici? Ce ar trebui să știți atunci când îi alegeți? Vă vom sfătui în următoarea parte a seriei „Cum să alegeți?”.

Înnoptarea în condiții de iarnă

Sfaturi

O colecție de sfaturi și sugestii din bivuacurile și corturile înzăpezite.

Bikepacking de la A la Z

Sfaturi

Bikepacking este o nouă tendință în călătoriile cu bicicleta. Cum să vă împachetați pentru o astfel de aventură cu bicicleta, cum să alegeți o geantă și cum să planificați un traseu? Toate acestea le veți afla în articolul de astăzi despre bikepacking.

Cum să ne întărim sistemul imunitar?

Sfaturi

Imunitatea este de fapt un „scut” care ne protejează sănătatea. Iată câteva sfaturi despre cum să nu-l slăbești, ci să-l întărești.

Cum se întreține un cort?

Sfaturi

Fiecare achiziție de cort necesită o investiție de timp, răbdare și bani. Având în vedere aceste variabile, este clar că acesta nu este un obiect de unică folosință. Pentru câteva sfaturi despre cum să îngrijiți corect un cort, consultați următorul articol.

Cum ce ceruiesc schiurile de fond? Tot ce aveți nevoie să știți

Sfaturi

Mersul cu schiurile de fond este frumos de privit. Pentru ca schiurile să fie confortabile și sportul plăcut pentru schior, acesta trebuie să se gândească nu numai la tehnica de mișcare, ci și la ungerea corectă a schiurilor. Prin urmare, astăzi vom analiza în detaliu cum se ceruiesc schiurile de fond.

Cum să alergi în funcție de ritmul cardiac

Sfaturi

Doriți să pierdeți în greutate sau, dimpotrivă, să vă antrenați rezistența? Rularea ritmului cardiac le rezolvă pe amândouă.

Tot ceea ce doriți să știți despre Softshell

Sfaturi

Când auziți cuvintele, material universal de outdoor, la ce vă gândiți? Cei mai mulți oameni cu experiență în turism, știu că este vorba despre softshell. Lucru cu care suntem de acord. Care sunt avantajele și dezavantajele materialului softshell.

Cum se aleg corect șosetele?

Sfaturi

Orice turist bun știe că nu te poți încălzi decât în șosete calde și uscate. Frigul acela vine de la picioarele tale. Așa că alegerea șosetelor poate fi o știință atunci când mergi acolo unde te aștepți la vreme rea. Vă vom sfătui cum să alegeți corect în toate cazurile!

Cum se alege încălțămintea de trekking

Sfaturi

Sau cum să alegi pantofii de trekking. Pantofii de drumeție aleși în mod ideal = baza succesului și a unui sentiment bun din expediție. Ca să nu greșiți ca mulți experți în adidași de oraș sau chiar în flip-flops, citiți mai departe pentru a afla cum să alegeți pantofii potriviți.