Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Dynafit

Compania germană Dynafit este în topul îmbrăcăminte de schi și echipament de alpinism. Din anul 2003 aparține grupului italian Salewa Group. În ultimii ani, brandul și-a extins gama de produse echipamente pentru alergare alpină, ciclism, ultra trail și este încă specializat în dezvoltarea de produse, ținând cont de tendința solicitantă de pierdere în greutate, creșterea durabilității.

Originea mărcii datează din 1950, când au produs primii clăpari de schi. 15 ani mai târziu, au venit pe piață cu primii clăpari cu catarame. În 1973, Franz Klammer a câștigat Cupa Mondială la coborâre în clăparii de schi Dynafit, iar trei ani mai târziu a câștigat olimpiada la schi alpin masculin de la Innsbruck. De asemenea, compania a înregistrat un succes fără precedent la Campionatele Mondiale de schi alpin, schiorii săi câștigând evenimentul de opt ori la rând: din 1974-75 până în 1982-83.

În anii următori, compania a introdus mai multe produse care reprezintă pietre de hotar în istoria schiului de tură. La vremea respectivă, cea mai ușoară legătură de siguranță din lume pentru schi de tură - mai ușoară decât orice alte legături comparabile de pe piață. În 2006, Dynafit introduce legătura TLT Vertical, urmată în 2013 de legătura Freeride "Beast" și de Cho Oyu - schiurile perfecte pentru toate condițiile din Alpi sau Himalaya.

 

Arătat mai mult

Boty 2022
Produsele găsite: 118

Produse