Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Sfaturi

Cum se alege încălțămintea de trekking

Sfaturi

Sau cum să alegi pantofii de trekking. Pantofii de drumeție aleși în mod ideal = baza succesului și a unui sentiment bun din expediție. Ca să nu greșiți ca mulți experți în adidași de oraș sau chiar în flip-flops, citiți mai departe pentru a afla cum să alegeți pantofii potriviți.

Cum se alege îmbrăcămintea outdoor?

Sfaturi

Fie că faceți drumeții montane, sporturi în interior, alergați, vă cățărați pe munții sau pur și simplu vă bucurați de mersul pe jos în natură, ar trebui să fiți întotdeauna îmbrăcat adecvat. Pentru a vă îmbrăca cu adevărat eficient, ar trebui să urmăriți stratificarea corectă a hainelor. Venim aici cu un articol care vă va explica cum se face corect acest lucru.

Cum se alege corect lanterna frontală?

Sfaturi

Nu știi cum să alegi lanterna potrivită? Trebuie să te orientezi în varietatea de lumeni, luminozitate și alți parametri ai lanternelor frontale? Nu vă faceți griji specialiștii noștrii vor încerca să facă lumină.

Cum se alege cuțitul potrivit?

Sfaturi

După ce veți citi acest articol cu siguranță veți reuși să alegeți cuțitul potrivit pentru dvs.

Cum să alegi o saltea de camping în baza parametrilor?

Sfaturi

Cum se alege o saltea în funcție de parametri? Acestea sunt caracteristici specifice cu diferite grade de importanță, care pot varia în funcție de tipul de utilizator. Parametrii nu pot fi subestimați, după alegerea tipului de saltea este important să alegeți versiunea potrivită.

Cum se alege o saltea? Prezentare generală.

Sfaturi

Sunteți fan al campării în natură și vă place să dormiți în aer liber? Dar aveți pe ce dormi? Un ghid excelent pentru alegerea unei saltele potrivite este aici!

Cum se alege corect sacul de dormit pentru copii?

Sfaturi

În sfârșit copiii dvs. sunt destul de mari și este timpul potrivit să-i luați în mijlocul naturii? Undeva unde cu plăcere reveniți și unde vreți să rămâneți și peste noapte.  

Cum să alegi un sac de dormit în funcție de activitate

Sfaturi

Cu fibre, cu pene sau din fibre goale? De vara sau pentru trei anotimpuri? Mumie sau pătură? Pentru a alege un sac de dormit, cel mai bine va fi dacă vă încadrați într-una dintre categoriile de mai jos.

Cum să vă echipați pentru o alergare de lungă durată

Sfaturi

Vă place să alergați și să încercați trasee mai lungi? Atunci să începem - veți găsi tot ce aveți nevoie în acest articol.

8 moduri de a construi un adăpost dintr-o prelată

Sfaturi

Somnul în hamac-libertate, confort, aventură

Sfaturi

Trebuie să fi observat că de ceva timp a existat un boom în industria hamacurilor fără precedent pe Instagram. Unii îl atârnă de un palmier, alții lângă piscina din grădină, alții de pe el privesc cerul nopții în excursii.

Cum se alege cortul frontal pentru o furgonetă / minivan

Sfaturi

Aveți o furgonetă clasică sau personalizată și doriți să obțineți un cort frontal pentru aceasta? Acest articol este destinat tuturor celor care doresc să extindă spațiul util atât din lateral, cât și din spate.