Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Ofertă personalizată de îmbrăcăminte și echipamente pentu echipe

Cumpărați pentru un grup? Sunteți în căutare de echipamente și îmbrăcăminte outdoor în cantități mari? Oferta individuală și viteza de livrare sunt importante pentru dvs.? Exact pentru dvs. suntem aici să vă ajutăm. La 4camping.ro veți găsi cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și echipament turistic pentru clubul, școala sau firma dvs. Pregătim o oferta individuală pentru dvs., indiferent că sunteți în căutarea unui produs specific sau a unei cantități mai mari sau a unei anumite culori și material.

Pentru cine este această ofertă

Fie că sunteți un club profesionist, o echipă amatoare de sport, școală, societate, sau pur și simplu aveți nevoie de o cantitate mai mare de echipamente, la noi cu siguranță veți găsi ceea ce căutați!

PENTRU CLUBURI

Sunteți membru al unui club sportiv, al unei echipe sau al unui club de hobby? Căutați echipamente și îmbrăcăminte pentru antranamente, concursuri sau doar pentru activități de agrement?

Scrieți-ne cerințele dvs. și vom crea o ofertă personalizată

PENTRU ȘCOLI

Pentru nevoile școlilor, oferim posibilitatea de a achiziționa echipament sportiv și îmbrăcăminte pentru angajații și elevii școlii.

PENTRU COMPANII

Căutați îmbrăcăminte sau echipament sportiv pentru compania dvs. sau pentru partenerii de afaceri, sau pentru o campanie de marketing? Sau cadouri pentru angajați și parteneri de afaceri? Aveți nevoie de îmbrăcăminte și echipament pentru sport pentru promoții,team building sau ca beneficii pentru angajați? 

Nu ezitați să ne contactați. Suntem bucuroși să efectuăm o ofertă personalizată nevoilor și bugetului dvs.

Alte servicii

Puteți vizualiza și testa eșantioane,mostre ale produselor propuse,le trimitem prin poștă . În caz de interes, vom asigura  imprimari cu logo-uri,text pentru produsele dorite. 

Lipsește ceva din oferta noastră?

Căutați un sortiment pe care nu îl avem în oferta noastră? Aveți nevoie de sfaturi? Nu ezitați să ne contactați. Vă pregătim o ofertă individuală în funcție de dorințele dvs.!

Contact

Sandra Chytil

Tel.: +40 359 228 050

Email: sandra.chytil@4camping.ro