Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Gătitul în natură- rețete

Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.


Cuprins:


Introducere

Krisztián Vadovszky, din echipa Rabbit Chef, ne-a oferit deja câteva sfaturi utile într-un articol anterior despre cum să gătești în aer liber. Poți citi ce nu trebuie să uiți acasă sau la ce trebuie să fii atent când gătești în natură. Astăzi, el împărtășește câteva dintre rețetele preferate pentru ca și tu să le încerci! 

 

Inele de ceapă cu brânză și ouă

Pentru a pregăti inelele de ceapă vei avea nevoie de: 

  • ouă
  • brânză
  • ceapă
  • ulei

Se sparg ouăle, se bat cu o furculiță și se rade brânza în ouăle bătute. Se taie ceapa în rondele și se prăjește în puțin ulei. 

 

Se lasă inelele de ceapă să se prăjească puțin, apoi se umplu cu ou și se prăjesc pe ambele părți până devin aurii. (În fotografii, se folosește un arzător pentru drumeții.)



Sos cu smântână

Pentru sos vei avea nevoie de:

  • smântână
  • maioneză
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente uscate

 

Ingredientele se pot adapta în funcție de imaginația și gustul propriu. Bucătarii începători se pot bucura doar de ouă și sos, în timp ce bucătarii mai avansați pot adăuga nuggets de pui prăjit.

 

Despre autor

despre autor_1.jpg

Krisztián Vadovszky

Krisztian își petrece cea mai mare parte a timpului liber în aer liber, testând echipamente de pescuit (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) și gătind (Rabbit Chef's). Lucrează într-o bancă de 11 ani și locuiește în imediata vecinătate a orașelor Bakona și Balaton din Ungaria. A învățat să pescuiască în copilărie și a început să gătească în aer liber datorită expedițiilor de pescuit. 

 

Nuggets de pui picant

Pentru pieptul de pui vei avea nevoie de:

  • piept de pui
  • condimente pentru pui
  • susan
  • semințe de dovleac
  • ulei

Se taie pieptul de pui în fâșii și se marinează în condimente pentru pui cu puțin ulei. Se presară carnea marinată cu semințe de susan, semințe de dovleac și se prăjește. (În fotografii, se folosește un arzător cu gaz..) 

 

Creativitatea este importantă atunci când gătești în aer liber, așa că nu te teme să experimentezi. 

Poftă bună!

 

Linkuri utile

 

Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's

Surse: arhiva autorului, Rabbit Chef's

 

Totul despre îmbrăcămintea outdoor

Sfaturi

Produsele din materiale moi,pufoase sunt cadouri care îți vor ține de cald! Informații detaliate găsești în ghidul nostru despre aceste articole de îmbrăcăminte.

Cum să alegeți schiurile de schi alpinism pentru experiențe outdoor de top?

Sfaturi

Sunteți pasionat de schi alpinism și vă gândiți să achiziționați echipament? Atunci am pregătit acest articol pentru voi.

Cum să folosiți busola? Un ghid pentru pasionații de activități outdoor

Sfaturi

Cum să nu te rătăcești niciodată în natură? Citiți articolul nostru și învățați cum să folosiți o busolă.

Selectăm pentru dvs.

Arzător pentru camping Warg Striker

180 Lei (61.62 %) 69 Lei

Comparare

Arzător pentru camping Warg Flametower

491 Lei (35.03 %) 319 Lei

Comparare

86 Lei (27.91 %) 62 Lei

Comparare

Arzător pentru camping Primus Mimer Stove

169 Lei (10.06 %) 152 Lei

Comparare

126 Lei (23.82 %) de la 96 Lei

Comparare

Arzător pentru camping Pinguin Hiker

131 Lei (31.47 %) 90 Lei

Comparare

143 Lei (9.79 %) 129 Lei

Comparare