Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Noutăți

Cum se alege o saltea în funcție de structură?

Noutăți

Orice alegere corectă ar trebui să înceapă prin identificarea tipului saltelei. Aceste tipuri se referă la structurile și principiile pe care se bazează.

 

Cum să împachetați corect un rucsac?

Noutăți

Există vreo modalitate adecvată de a împacheta un rucsac? Ce se potrivește corpului nostru?

Regenerarea după efortul fizic

Noutăți

Atât de des trecută cu vederea și totuși atât de importantă. Pe forma fizică și psihică se bazează rezultatele excelente ale sportivilor, dar le afectează și eșecurile. Dacă neglijăm relaxarea, regenerarea mult timp, aceasta poate duce la boli cronice sau surmenare pe termen lung. Vrei să aflii mai multe? Despre regenerare.

De ce este atât de importantă? Cum să vă regenerați corect și ce să folosiți?

Cum să țineți copii ocupați în pandemie

Noutăți

Un traseu de curaj, jocuri retro, lupte, frisbee și alte sfaturi despre cum să distrați copiii în timpul lockdown-ului.

Cum să alegeți hainele pentru alergat

Noutăți

Îmbrăcămintea adecvată pentru alergare este o garanție a multor kilometri mulțumiți. Katka Balcarová vă va sfătui cu privire la alegerea corectă.

Cum se alege îmbrăcămintea pentru vreme răcoroasă

Noutăți

Ceață, ploaie, vânt, brumă - nimănui nu-i face plăcere să prindă vreme de genul acesta când se află undeva în voiaj. Team-ul 4camping susține motto-ul „Vreme rea nu există, ci doar metodă de îmbrăcare greșită” și cu mare plăcere Vítek Hruška vă va împărtăși sfaturi utile despre modul de îmbrăcare corespunzător în timp de vreme rea. 

De ce să achiziționezi o protecție pentru coloană?

Noutăți

”Protecție pentru coloană? Nu înseamnă nimic pentru mine, decât un alt lucru în plus, inutil, care costă mulți bani...” Auzim destul de des această opinie și, pentru că cu siguranță nu suntem de acord cu aceasta, am pregătit un articol pentru categoria ”Sfaturi” în care vom discuta despre protecțiile pentru coloana vertebrală.

Garanție extinsă Yate

Noutăți

Colecția de corturi Outwell Imperial Air Collection

Noutăți

Colecția de corturi Outwell Imperial Air pentru anul 2020 reprezintă cea mai bună combinație de caracteristici excelente - design tehnic bine dezvoltat, proiectare de succes și material de calitate - acesta este Outtex® Airtech, care este realizat din policoton (policoton = țesătură din poliester și bumbac în diferite proporții). Rezultatul este un produs exclusiv cu detalii funcționale și de design care aduce o experiență excelentă în timp de camping, mai mult confort și stil. Această colecție include un total de 5 corturi.

Tabel de mărimi Leki

Noutăți

Tabel de mărimi pentru marca Leki.

Cum să alegi o lanternă frontală Petzl?

Noutăți

Alegerea unei lanterne frontale este destul de dificilă. Deoarece este foarte simplu să încurci parametri de iluminare. Câte diode sunt necesare? Pentru ce servește lumina roșie? Este necesar indicator de încărcare a bateriei? Pentru a vă ușura alegerea, am pregătit pentru dvs. acest articol cu criteriile după care se selectează o lanternă frontală. 

Despre obligativitatea purtării căștii de schi

Noutăți

Sezonul de iarnă ia amploare - cum rămâne cu obligativitatea de a purta casca de protecție pe pârtii, nu doar la noi, dar și în străinătate?