Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Sfaturi

Impermeabil, rezistent la apă și hidrofug

Sfaturi

Aveți nevoie de o geacă sau de un rucsac care să reziste la ploaie și zăpadă umedă? Vă întrebați cât timp vor rezista bocancii Gore-Tex? Și chiar dacă pe smartwatch-ul dvs.scrie 15M, nu vă puteți scufunda cu el în liniște? Haideți să aruncăm o privire la terminologia care promite că echipamentul ales va rezista la apă.

Câteva trucuri pentru a învinge frigul

Sfaturi

Cui îi place să îi clănțăne dinții de frig? Hai să învingem iarna împreună.

Alergarea cu câinele

Sfaturi

Căutați un partener pentru alergarea de rutină care să nu vă demotiveze nici în zilele geroase sau ploioase? Atunci avem un pont pentru d-voastră!

Gătitul în natură- rețete

Sfaturi

Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.

Cum să spălați și să îngrijiți un rucsac

Sfaturi

Rucsacul este un super-ajutor. Pentru călătorii, acesta vă ușurează munca, pentru unele situații, un rucsac de calitate este chiar o necesitate. Dacă ați investit să îl alegeți cu grijă, probabil că vă așteptați ca acesta să vă servească perfect mulți ani de acum încolo. Noi știm cum să facem acest lucru.

Cum se alege mărimea corectă a pantalonilor

Sfaturi

Nu este întotdeauna foarte ușor să alegeți mărimea potrivită a pantalonilor din confortul casei d-voastră. Însă datorită sfaturilor noastre, cumpărăturile online vor fi floare la ureche.

Ce să folosiți împotriva țânțarilor? Sfaturi pentru călătorii și acasă

Sfaturi

Vreți să vă bucurați de o vară fără înțepături? Citiți sfaturile noastre!

Ce să iei cu tine la munte?

Sfaturi

Îți faci bagajele pentru munte și nu vrei să uiți nimic? Inspiră-te din lista noastră pentru a găsi tot ce ai putea avea nevoie la munte.

Lista lucrurilor necesare pentru campare

Sfaturi

Cu echipamentul potrivit, puteți dormi pe orice vreme și practic oriunde. Ce trebuie să rețineți?

Cum se alege corect powerbank-ul?

Sfaturi

Un powerbank bine ales poate fi mai mult decât o sursă de alimentare de rezervă practică pentru telefonul mobil. Mai ales dacă doriți să îl luați cu dvs. în călătorii mai lungi fără acces la electricitate. Vă vom spune ce anume să căutați atunci când alegeți un powerbank și ce alte caracteristici vă pot face viața mai ușoară pe drum.

Aveți condens în cort? Vă explicăm cauza și vă ajutăm să îl minimalizați.

Sfaturi

Condensarea este un fenomen fizic natural care poate fi evitat chiar și atunci când mergeți cu cortul. Cum să eliminați cantitatea de condens și de apă care se infiltrează prin cusături? Aflați în articolul nostru.

Dormitul în mașină: fă-ți patul confortabil chiar și pe drum

Sfaturi

Dormitul în mașină este practic în anumite situații, dar în alte momente este o necesitate. Aduce relaxare într-o vacanță sau o călătorie lungă, pentru unii este chiar un mod de viață. Faceți ca dormitul în mașină să fie sigur și confortabil cu puțină pregătire și cu echipamentul potrivit.