Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Lista cu tot ceea ce aveți nevoie într-o tabără de schi

Dvs. sau copilul mergeți la schi? Habar nu aveți ce să împachetați ca să nu vă lipsească nimic? Am creat o listă cu tot ce ai nevoie și ce nu poate lipsi. Și am adăugat și câteva sfaturi la care să fiți atent.


Siguranța copilului este fundamentală. Prin urmare, nu trebuie să lipsească casca și ochelarii de schi. 
Sursa Hannah

Cuprins

 

Lista detaliată a ceea ce trebuie să împachetați pentru tabăra la schi

Am constatat că este util să procedăm în mod sistematic pe grupuri individuale atunci când împachetăm. Pentru că, dacă vă pregătiți echipamentul de schi din mers, poate fi ușor să uitați ceva. De aceea, am împărțit lista noastră în mai multe părți.


Amintiți-vă regula stratificării. Straturile ar trebui să fie formate din lenjerie de corp caldă și funcțională, o bluză funcțională, un hanorac și, în final, pantaloni și o geacă. 
Sursa Hannah

 

Echipament de bază pentru schi

Aflați de la început dacă cursul de schi este axat doar pe schi alpin sau dacă se va axa și pe schi fond. Nu uitați de elementele de siguranță și de gențile și sacii în care vă veți împacheta echipamentul.

 

Îmbrăcăminte pentru schi

Și aici trebuie să vă împachetați lucrurile în funcție de tipul de schi care va fi predat în cadrul cursului. Aveți nevoie de haine diferite pentru schi alpin decât pentru schi fond. Pentru schi alpin, aveți nevoie de haine care să îi țină copilului dumneavoastră de cald, chiar dacă se află în telescaun sau la coadă la telescaun. Îmbrăcămintea de schi fond mai ușoară nu ar fi suficientă pentru schi alpin, copilul ar îngheța tot timpul.

Pe de altă parte, schiul fond este mai activ și încălzește corpul. Prin urmare, este necesar să se pună accentul pe libertatea de mișcare și pe materiale care elimină transpirația și protejează împotriva capriciilor vremii. Geaca și pantalonii nu trebuie să fie la fel de călduroase ca pentru schiul pe părtie. În hainele de coborâre, pur și simplu v-ați încălzi în timp ce faceți schi fond. Deoarece îmbrăcămintea de schi este voluminoasă, vă recomandăm să alegeți piese funcționale de calitate. În acest fel, copilul dvs. nu va avea nevoie de un al doilea set de haine (sau de schi fond) în care să se schimbe.

TIP – Împachetați două perechi de mănuși, dar diferite

Mănușile sau mănușile călduroase din puf vor fi utile pe pârtii. Copilul dvs. va aprecia membrana mai ales în timpul luptelor cu bulgări de zăpadă, când va rămâne uscat și nu îi vor îngheța degetele. Pentru schi fond, împachetați mănuși mai subțiri, cu rezistență sporită la vânt.

 

Îmbrăcăminte pentru cabană

După o zi întreagă în haine de schi, vă doriți ceva foarte confortabil în care să vă odihniți. Verificați în prealabil dacă va fi o petrecere pe pârtia de schi. O mască simplă va încăpea întotdeauna în geantă. Nu trebuie să exagerați cu numărul de haine. Lenjeria de corp și șosetele ar vrea să fie curate pentru fiecare zi, dar un tricou va rezista cu ușurință două zile. Pantalonii de trening și jambierele sunt bune pentru două pe săptămână. Pijamalele veți avea nevoie de una pentru tot sejurul.

TIP – Un gadget grozav pentru o cabană de munte sunt papucii de puf. Aceștia sunt ușori, pliabili și deosebit de călduroși. După o zi pe pârtii, sunt literalmente un răsfăț pentru picioarele obosite.

 

Articole de igienă

De obicei, copiii transpiră destul de mult pe pârtii și pe schiurile de fond. Este posibil ca aceștia să evite igiena, dar antrenorii sau profesorii îi vor conduce la dușuri. O motivație bună este să îi împachetați petale de săpun pentru spălare, sunt ușoare și sunt un gadget care va fi apreciat de prieteni. Un prosop nou cu un motiv frumos este, de asemenea, grozav. Aveți grijă doar să alegeți designul conform cu vârsta. Nu vreți ca copilul dumneavoastră să fie luat peste picior de colegi.


Iarna la munte este în mare parte distractivă. Așa că împachetați mănuși suplimentare.

 

Haine pentru o plimbare sau pentru piscină

Schiul este adesea intercalat cu alte activități. Copiii pot face o plimbare mai lungă, pot merge la bowling sau pot folosi piscina hotelului. Este o idee bună să vă gândiți la aceste activități atunci când vă faceți bagajele.

Accesorii pe care copilul dumneavoastră le poate folosi pe pârtia de schi

Echipamentul de bază este pregătit, dar împachetarea nu se termină aici. Avem câteva sfaturi cu privire la elementele esențiale pe care trebuie neapărat să le împachetați.

TIP: Gândiți-vă cu atenție dacă îi veți permite copilului dumneavoastră să ia un telefon mobil la schi. Mai ales pentru copiii mai mici, apelarea acasă seara poate stârni un val neplăcut de dor de casă. Situația va fi puțin mai ușoară dacă este interzis de către organizator. În caz contrar, depinde de dumneavoastră.

Căderile aparțin schiului. O protecție de calitate pentru coloana vertebrală va ajuta la prevenirea rănilor grave.

 

Documente, pe care să le împachetezi pentru schi

De obicei, veți primi o listă cu documentele și certificatele necesare de la operatorul de turism de schi. Iată care sunt documentele solicitate de obicei, astfel încât să vă puteți pregăti din timp.

 • Pașaport (dacă mergeți la schi în străinătate)
 • Certificat de sănătate (eliberat de un medic pentru copii, valabil doi ani, se poate folosi certificatul de la tabără de vară)
 • Certificatul de neinfecțios (semnat de părinți chiar înainte de plecare)
 • Copie a cardului de asigurare de sănătate
 • Certificat de reglare a schiurilor (eliberat de serviciul de schi sau de magazinul de închirieri)

 

Sfaturi suplimentare sau ce poate fi de folos

Următoarele tipuri nu mai fac parte din echipamentul necesar, dar pot ajuta un copil să se bucure de schi.

 

Și în ce să împachetezi lucrurile?

Depinde doar de dumneavoastră, de vârsta și puterea copilului. Organizatorii cer adesea ca copilul să își care singur geanta (rucsacul) cu bunurile sale până la locul de cazare. Nu este surprinzător atunci când este vorba de un grup de patruzeci de copii.

 

7 sfaturi despre ce trebuie să urmărești atunci când vă pregătiți copii pentru o excursie la schi

Nu uitați că primul schi este o mare călătorie în necunoscut. Există copii care abia așteaptă să fie nesupravegheați de părinți pentru o vreme, dar există și copii care pot fi temători. În plus, schiatul este un sport frumos, dar poate fi și periculos.

 1. Verificați totul înainte de a pleca. Se potrivește lungimea schiurilor și a bețelor? Funcționează totul? Clăparii nu deranjează?

 2. Solicitați reglarea legăturilor de către un servis specializat. Va fi mai sigur și veți obține, de asemenea, confirmarea de care aveți nevoie.

 3. Vorbește cu copilul tău despre ce să se aștepte pe pârtia de schi. Ajutați-i pe cei mici să își înfrângă temerile, vorbiți cu cei mari despre regulile de la școala de schi.

 4. Va sta pentru prima dată pe schiuri? Lăsați-l să se familiarizeze cu echipamentul acasă. Lasă-l să se plimbe cu cizmele de schi, să încerce legăturile pe schiuri. Dacă aveți ocazia, duceți-l pe pârtie înainte de a schia.

 5. Un talisman împachetat sau un animal de pluș va ajuta la alungarea dorului de casă.

 6. Semnează totul cu numele copilului. Hainele pot fi semnate pe etichetă, de exemplu, puneți un mic autocolant cu inițialele copilului pe schiuri și bețe. Un autocolant unic poate fi, de asemenea, de mare ajutor.

 7. Împachetați cu copilul. Ar trebui să știe ce a împachetat și unde are lucrurile. Nu va mama/tata în excursia la schi care să-l ajute să găsească lucrurile.

În cele din urmă, nu uitați să verificați asigurarea de călătorie a copilului dumneavoastră și urați-i mult noroc. Pentru că astfel de evenimente sunt ținute minte toată viața.

 

Link-uri utile

Autor: Alena Bouchalová

Resurse: arhiva 4camping,pixabay.comunsplash.com

 

5 pași simpli pentru a îndepărta ceara de pe haine

Sfaturi

Ați murdărit hainele cu ceară și nu o mai puteți îndepărta? În articolul nostru vei găsi câteva sfaturi despre cum să cureți îmbăcămintea!

Cum se aleg rachetele de zăpadă?

Sfaturi

Îți place să fii la munte mai mult decât acasă, dar când pătura albă se așterne, simți că sezonul tău s-a terminat? Vă înșelați, terenul acoperit de zăpadă nu este doar pentru schiorii montani. Rachetele de zăpadă sunt cele care te readuc pe traseu.

Există o lungime universală pentru bețele de schi fond?

Sfaturi

Pentru un începător complet, cu siguranță nu va fi nevoie să cumpărați mai multe perechi de bețe și chiar și copiii care abia încep să se inițieze în schi fond se vor descurca bine cu o singură pereche. Pentru toți ceilalți, lungimea bețelor de schi fond trebuie aleasă pe baza mai multor aspecte.

Selectăm pentru dvs.

Cască de schi copii Uvex Heyya

352 Lei (38.64 %) de la 216 Lei

Comparat

733 Lei (37.93 %) de la 455 Lei

Comparat

Cască de schi copii Uvex Heyya Set

466 Lei (37.77 %) 290 Lei

Comparat

Cască de schi copii Giro Crue

400 Lei (43.25 %) 227 Lei

Comparat

Ochelari de schi copii Giro Buster AR40

200 Lei (31.5 %) de la 137 Lei

Comparat

Cască de schi copii Scott Apic Jr Plus

478 Lei (10.04 %) 430 Lei

Comparat

Pantaloni de iarnă copii Columbia Bugaboo™ II Pant 2022

400 Lei (45.5 %) 218 Lei

Comparat