Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Sfaturi

Cum să alegi pantofii ideali pentru mers

Sfaturi

Cu siguranță aveți în pantofar o pereche de pantofi sport. Genul de pantofi universali în care poți alerga sunt buni pentru o plimbare, dar probabil puteți ghici că s-ar putea să nu fie cei mai potriviți pentru plimbări mai lungi. Mai ales dacă vrei să mergi regulat pe trasee lungi. Pe ce să te concentrezi când alegi?

Îmbrăcămintea adecvată pe bicicletă

Sfaturi

Ce haine ar trebui să port atunci când merg cu bicicleta vara, pe ploaie sau iarna? Pe scurt, cum alegi hainele potrivite pentru orice vreme? Iată ce vă sfătuiește Jakub Vlček, ciclist de curse și alpinist, în articolul de astăzi.

Cum se aleg corect espadrilele?

Sfaturi

Sunteți începător în cățărat și doriți să alegeți primele espadrile? S-ar putea să vă fie util articolul nostru despre alegerea pantofilor de cățărare.

Durata de viață a corzilor de alpinism

Sfaturi

Siguranța dumneavoastră în timpul escaladei depinde în cea mai mare măsură de respectarea metodologiei de asigurare și de utilizarea corectă a echipamentului de alpinism certificat. În același timp, este important să rețineți că echipamentul de cățărare nu are, de obicei, o durată de viață nedeterminată și trebuie înlocuit cu echipament nou la momentul potrivit. Când trebuie să înlocuiesc coarda?

Cum se stratifică corect îmbrăcămintea funcțională

Sfaturi

Stratificarea hainelor este o modalitate eficientă de a vă menține confortul termic pe vreme rece, reglând în același timp cu ușurință temperatura corpului. Prin combinarea straturilor cu caracteristici diferite, puteți crea un set optim de haine pentru aproape orice vreme. Cum se procedează? Aflați în articolul nostru.

Cum se alege casca pentru ciclism?

Sfaturi

Din punct de vedere legal, cască de protecție nu este obligatorie ,dar recomandată. Dacă alegeți o cască, atunci cu siguranță înțelegeți importanța acestui echipament opțional pentru bicicliști. La un moment dat, o cască poate fi singurul lucru care vă va proteja într-o cădere, care poate fi fatală fără protecție pentru cap.

Cum se alege corect mărimea bustierei sport?

Sfaturi

Cum să alegi o bustieră sport pentru a asigura un confort maxim? În acest articol, vă vom sfătui cu privire la alegerea corectă a mărimii și la potrivirea perfectă a sutienului.

Cum se alege filtrul de apă

Sfaturi

Filtrul nu este o jucărie, ci un echipament de laborator. Puteți învăța în următorul articol cum să îl folosiți corect și să nu vă puneți în pericol sănătatea.

Cum să ne comportăm în natură!

Sfaturi

Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.

Echipament obligatoriu pentru biciclete: sunteți echipat corespunzător?

Sfaturi

Credeați că nu există un echipament obligatoriu pentru biciclete prin lege? Și știați că puteți fi amendați pentru deficiențe de echipament? Haideți să vedem ce trebuie să aibă bicicleta, ce este opțional și ce echipament este recomandat de bicicliștii experimentați.

Ce să împachetăm în rucsacul turistic

Sfaturi

Te lupți cu lista de lucruri pe care trebuie să le împachetezi pentru a pleca în aer liber? Lasă-te inspirat în articolul nostru.

Cum să alegi încălțămintea pentru alergarea de trail

Sfaturi

Cum se aleg pantofii de alergare pentru terenuri ușoare și grele? Ce încălțămintese potrivește pe traseele de pădure, dar și pe cele de munte, astăzi vom afla pe baza experienței scrise de Marcel Fronko.