Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Cum se alege mărimea corectă a pantalonilor

Nu este întotdeauna foarte ușor să alegeți mărimea potrivită a pantalonilor din confortul casei d-voastră. Însă datorită sfaturilor noastre, cumpărăturile online vor fi floare la ureche.


Cuprins

 

Introducere

Pentru partea superioară a corpului cumpărăm mult mai des îmbrăcăminte și probăm diferite straturi. De obicei ne alegem o singură pereche de pantaloni și ne așteptăm să fie durabili și de calitate. De aceea nu trebuie să facem greșeli. Pantalonii trebuie să se așeze excelent din prima. În articolul nostru ne axăm pe cea mai frecventă problemă în timpul cumpărăturilor - mărimea ideală a pantalonilor.

Vă sfătuim cum să comandați online perechea perfectă de pantaloni. Ajutorul se numește SizeID. Cu el, cumpărăturile online vor fi mai plăcute.

 

Creativitatea etichetelor 

Procedura standard pare să fie aceea de a comanda mărimea pe care o luați întotdeauna în cabina de probă. Dacă de obicei cumpărați mărimea L, comandați online mărimea L a unui nou brand. Unele perechi de pantaloni nu vă vor veni în talie, altele sunt prea largi, altele incomode. Cum e posibil? Vă uitați pe etichetă pentru a găsi mărimea pantalonilor. Fiecare producător ascunde diverse date sub etichetă.

Pe lângă marcarea S,M,L vă întâlniți cu diverse alte informații. Unii aleg inscripția M, alții 42, unii producători scriu 175 sau 104. Aceasta poate fi marcarea acelorași haine care se potrivesc aceleiași persoane. Unele firme au dimensiunile în centimetri, altele în inch. Unele folosesc numerotarea europeană, altele franceză sau englezească. Iar apoi sunt incluși termeni precum lungime alungită, slim fit. Haideți să vă arătăm cum să faceți față cumpărăturilor fără nicio problemă.

 

Tabel de mărimi pentru pantaloni - must have

În magazin aveți nevoie de un ajutor care să vă aducă o alte mărimi, până o găsiți pe cea ideală. Când vorbim despre e-shop, cel mai bun ajutor este tabelul de mărimi pentru pantaloni. În articolul nostru vă vom arăta cum să îl folosiți. Cu el veți putea alege din prima mărimea perfectă a pantalonilor, fără a fi nevoie să îi probați. Online pe internet.

Sursă: https://www.google.com/url?q=https://pixabay.com/cs/photos/mu%C5%BE-ch%C5%AFze-kalhoty-obuv-boty-d%C5%99evo-2628706/&sa=D&source=docs&ust=1693217325986258&usg=AOvVaw0jJTGv_Yf918jBbvprICMn
Descriere: Îndoirea cracului nu este o soluție pentru situațiile când nu ați ales corect mărimea. Pantalonii trebuie să se așeze perfect pe corp. 

Nu puteți influența producătorul. Vor continua să producă articole cu propria metodă de etichetare, după propriile croieli. Practic este vorba de know-how-ul lor. Pe site-ul nostru găsiți tabele de mărimi pentru pantalonii de la orice brand. De obicei sunt diferite tabele pentru mărimile pentru copii, femei sau bărbați. Fiți siguri că vă uitați la tabelul corect.

 

SizeID - ajutor online

În timpul cumpărăturilor online puteți utiliza funcția SizeID. Este un instrument care recomandă brandul și mărimea potrivită a hainelor prin verificarea directă a tabelului de mărimi și a datelor pe care le introduceți. 

Algoritmul calculează informațiile pentru d-voastră. Îl veți găsi și pe site-ul nostru. Datele introduse pot fi salvate pentru următoarele cumpărături. Pentru viitor veți avea imediat informațiile necesare despre modelele comandate și despre faptul dacă le-ați returnat sau nu. Astfel veți ușura procesul de alegere a îmbrăcămintei outdoor.

 

Cu metrul de croitorie în mână - cum să aflați mărimea pantalonilor

Primul pas este măsurarea. Luați un metru de croitorie, un creion și o foaie. Nu uitați să stați drept. Notați-vă datele în centimetri. Nu uitați de:

 • circumferința taliei,
 • circumferința șoldului,
 • circumferința coapsei,
 • lungimea interioară a cracului de la șliț,
 • lungimea totală din talie,
 • circumferința gleznei.

Puteți repeta pașii și cu pantalonii pe care îi aveți acasă și sunteți 100% siguri că vă vin perfect.

Sursă: https://www.google.com/url?q=https://pixabay.com/cs/photos/svinovac%C3%AD-metr-zm%C4%9B%C5%99it-m%C4%9B%C5%99en%C3%AD-%C4%8D%C3%ADslo-218415/&sa=D&source=docs&ust=1693217571139259&usg=AOvVaw1wtQXPb5Bdw5f85WcSAYlj
Descriere: Fără un metru de croitorie nu puteți să determinați mărimea corectă a pantalonilor. Metrul de croitorie este siguranța. Ați putea folosi un șnur și o riglă sau o ruletă. 

 

Cum se măsoară mărimea pantalonilor? Dintre datele menționate cele mai importante sunt circumferința taliei și lungimea cracului. Comparați valorile măsurate cu cele din tabelul de mărimi. După combinarea tuturor datelor, producătorii includ produsul în categoria S,M,L, sau XL. Haideți să aruncăm o privire și la unele măsurători specifice.

Blugii de obicei sunt marcați în inch. Acest tip de marcaj a fost preluat și de alți producători. Dacă întâlniți pe etichetă scrie 36/34 puteți fi siguri că acesta este cazul. Primul număr este circumferința taliei de 36 inch, iar al doilea indică lungimea cracului de la șliț, adică 34 inch. Pentru a afla valoarea în cm trebuie să înmulțiți cu 2,54.

 

Talie - ce trebuie să știți în timpul cumpărăturilor

Lungimea taliei pentru pantaloni se măsoară ușor peste curea. Dacă nu aveți o pereche de pantaloni care se așază perfect pe corp, măsurați circumferința dintre buric și șolduri. În unele cazuri, pentru femei se recomandă măsurarea celei mai înguste zone a abdomenului. Dacă nu purtați pantalonii în cea mai îngustă zonă a taliei, atunci informația este irelevantă. Utilizați această informație doar dacă purtați pantaloni cu talie înaltă. Pentru pantalonii cu talie joasă, măsurați circumferința taliei în zona în care purtați cel mai des pantalonii.

Alegerea mărimii pantalonilor devine complicată atunci când producătorul trece în tabel și mărimea ”șezutului”. Șezutul se măsoară aproximativ 5 cm sub buric. Cu această unitate vă puteți întâlni de exemplu în tabelele de mărimi a producătorului de îmbrăcăminte sportivă Craft. Această dimensiune este necesară pentru închiderea confortabilă a pantalonilor în talie. Prin urmare, în realitate este vorba despre circumferința taliei.

În concluzie:

 • Dacă producătorul indică ambele măsurători, atunci talia se măsoară în cea mai îngustă zonă a abdomenului. Șezutul indică circumferința zonei unde pantalonii se încheie confortabil.
 • Dacă producătorul indică doar mărimea circumferinței taliei, atunci este vorba despre zona unde încheiați confortabil pantalonii.

 

Înălțimea persoanei și lungimea cracului

Măsurați lungimea interioară a cracului de la șliț de-a lungul piciorului până la călcâi. Oferiți suficient spațiu în zona șlițului pentru ca pantalonii să fie foarte confortabili. Gândiți-vă cât de mult o să purtați pantalonii. În mod obișnuit se măsoară lungimea până la călcâi. În acest caz pantalonii se vor așeza confortabili și vor avea lungimea până la încălțămintea joasă.

Sursă: https://www.google.com/url?q=https://pixabay.com/cs/photos/b%C4%9Bh-sportovn%C3%AD-vej%C3%ADt-se-zdatnost-1944798/&sa=D&source=docs&ust=1693217692913372&usg=AOvVaw2ARPnRHFg2DjonvIH-APYJ
Descriere: La prima vedere, alegerea corectă a pantalonilor pare complicată. Însă cu tabelul de mărimi și cu un metru de croitorie veți face față. 

 

Dacă căutați mărimea ideală a pantalonilor, care permite îmbrăcarea peste încălțăminte, atunci aruncați o privire și la lățimea cracului în partea inferioară. Puteți să vă întâlniți și cu recomandarea de a măsura lungimea cracului până la gleznă. Este vorba despre noul trend a pantalonilor cu lungime scurtă, ideală pentru oraș. Încercați să evitați alegerea îmbrăcămintei outdoor după această valoare.

Unii producători care nu menționează nicăieri lungimea cracului și fac distincție între regular, short și long. Sau pot clasifica în lungime standard, scurtă sau prelungită. Acest tip de clasificare găsiți de exemplu la brandul Columbia.

 • Lungimea standard pentru bărbați este adecvată pentru persoane cu înălțime de 182 cm.
 • Lungimea alungită este pentru o înălțime de 194 centimetri sau mai mare.
 • Varianta scurtă este adecvată pentru înălțime de până la 170 cm.

Pentru femei limitele sunt următoarele:

 • Înălțimea standard a femeilor este de 170 cm.
 • Lungimea alungită este pentru femei cu înălțime de 176 cm.
 • Varianta scurtă este adecvată pentru înălțime de 158 cm.

Puteți întâlni și pantaloni cu lungime neterminată. Dacă de obicei vi se potrivește croiala, însă nu și lungimea, atunci această variantă de pantaloni este adecvată pentru d-voastră. Cracii au o lungime suficient de lungă, iar după achiziționare persoana își scurtează cracul în funcție de necesitate. Astfel de modele puteți găsi de exemplu la brandul Warmpeace și Humi.

Alegerea mărimii corecte a pantalonilor este cu siguranță o provocare. Mărimea nu este singurul criteriu pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când alegeți pantalonii. Interesați-vă și despre material, impermeabilitate, rezistență la vânt și alți parametri. Cel mai important lucru sunt condițiile în care purtați pantalonii cel mai des.

 

Linkuri utile

 

Autor: Alena Bouchalová

Sursă: arhivă 4camping, pixabay.com

Cum se alege o saltea pentru fitness și una pentru yoga?

Sfaturi

Diferențele dintre saltelele de exerciții pot fi mari.O saltea de exerciții bine aleasă nu numai că va face mai plăcut momentul în care vă ocupați de condiția fizică, dar va asigura și o mișcare sigură. Ce ar trebui să căutați atunci când alegeți o astfel de saltea?

Cum să scăpați de mirosul urât din încălțăminte

Sfaturi

Mirosul urât din pantofi. Frumos subiect. Nu miroase bine, nu vrei să vorbești despre el, nu evocă sentimente plăcute. Unii oameni au de-a face cu el în fiecare zi, alții sunt surprinși de mirosul urât doar rareori. Combateți-l împreună cu noi!

8 pași pentru a avea grijă de cortul tău în timpul și după sezon

Sfaturi

Era timpul să împachetăm cortul și să ne întoarcem din natură înapoi la casele noastre. Pentru ca cortul dvs. să pornească din nou la drum spre noi aventuri și să îl păstrați în formă maximă, oferiți-i un pic de grijă.

Selectăm pentru dvs.

40 Lei (30.25 %) 28 Lei

Comparare

120 Lei (12.35 %) 105 Lei

Comparare

46 Lei (52.17 %) de la 22 Lei

Comparare

144 Lei (11.81 %) 127 Lei

Comparare

Șosete-pantofi copii Skinners Kids 2.0

243 Lei (18.11 %) 199 Lei

Comparare

140 Lei (62.14 %) de la 53 Lei

Comparare

120 Lei (12.35 %) 105 Lei

Comparare

50 Lei (30 %) de la 35 Lei

Comparare