Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

10 sfaturi pentru cadouri de ultimă oră

Este un clasic. În fiecare an încerc să-mi planific cumpărarea cadourilor cu mult timp înainte. Sincer, aleg piese care ar trebui să pună un zâmbet pe fața destinatarului. Și tot ajung să cumpăr cadouri pe ultima 100m. Dacă te afli în aceeași situație ca și mine, vezi aceste sfaturi care s-ar putea să te scutească puțin de nervi. Și, cel mai important, cu siguranță vei da lovitura cu ele.


Cuprins

 

Introducere

Ne aflăm pe site-ul unui magazin electronic cu echipamente sportive și de exterior. Așa că este clar că aici veți găsi sfaturi de cadouri pentru toți cei care iubesc să fie activi. Veți găsi saci de dormit care sunt perfecți pentru expediții la mare altitudine, precum și echipamente de camping pentru o vacanță relaxantă în familie. Acum, în timpul iernii, echipamentul de schi alpinism de la magazinul specializat din Praga și echipamentul pentru alte activități de iarnă în aer liber pot fi utile.

 

Topul cadourilor de ultimă oră


Descriere: Kit de supraviețuire din opt piese, dar și o modalitate excelentă de a te juca în jurul focului.

 

1. Pentru cumnatul meu, căruia îi place să cutreiere munții, am ales trusa de supraviețuire SOS. Un gadget de călătorie grozav de la Cattara. Încape confortabil în buzunar, dar poate fi un salvator de vieți în caz de criză. Și, apropo, există și o brățară cu busolă de la aceeași marcă.


Descriere:Fustă călduroasă din puf cu o fantă practică cu fermoar care permite mișcarea liberă.

 

2. Sora mea adoră să meargă în excursii cu familia ei tot mai numeroasă, dar se plânge mereu că îi este frig. De aceea, anul acesta, Moș Crăciun îi aduce o fustă de iarnă. Și să nu-mi spuneți că o să primesc una și pentru mine :)). Pentru că sunt geniale.


Descriere : Distracție fără sfârșit chiar și după lăsarea întunericului promite o căciulă cu o lanternă frontală.

3. Dar pentru copii? Căciuli și mănuși, cu siguranță. Niciodată nu poți avea prea multe din acestea. Au tendința de a dispărea în mod misterios tot timpul. Adică, de câte ori într-o iarnă copilul tău vine acasă cu o singură mănușă? Sau habar nu are unde a lăsat căciula.


Descriere: Alegerea bețelor de drumeție nu este o știință complicată, dar merită să urmați câteva reguli.

 

4. Dacă aveți acasă și un bunic sau o bunică care adoră să se plimbe pe munte, sunteți câștigători. Vor aprecia bețele de trekking. Acestea vor pune în mișcare frumos și alte părți ale corpului și vă vor da mai multă încredere și pe teren accidentat.

 

Câteva sfaturi universale

Uneori nu știm ce ar fi pe placul persoanei în cauză. De aceea, am ales câteva gadgeturi care vor face fericit pe oricine care a plecat vreodată într-o excursie ăn aer liber.

Sfat: iarna, un termos este un cadou plăcut pentru un prânz cald, iar vara este un instrument practic pentru o gustare răcoroasă.

5. Toată lumea va aprecia o înghițitură de ceai fierbinte pentru a acompania priveliștea uluitoare de pe deal. De aceea, termosurile practice și cănile termo sunt câștigătoare sigur. Pentru micii membri ai expedițiilor în necunoscut, puteți alege un termos cu design pentru copii.


Descriere: Un espresso proaspăt în fiecare dimineață în timpul unei drumeții de mai multe zile? Nici o problemă. 

 

 

 
 
6. Oricine mă cunoaște știe că nu pot funcționa fără cafeaua de dimineață. Și cu siguranță nu sunt singura. Toți iubitorii de cafea vor fi încântați de o cafetieră de călătorie care va prepara cafea parfumată oriunde doriți..

Descriere : Cu ajutorul uneltelor multifuncționale, vă puteți ocupa din mers de tot felul de reparații de echipamente mici.

 

7. Se spune că orice om bun ar trebui să aibă întotdeauna un cuțit potrivit la îndemână. Voi adăuga doar că un cuțit multitool este la îndemână și pentru noi, femeile.


Legenda: Jerky sau carnea uscată este excelentă pentru călătorii, dar și pentru a o ronțăi acasă.

 

8. Lăsați-i să descopere alimentele viitorului. Insectele uscate de diferite arome pot fi o diversificare interesantă, dar și un adaos nutritiv la o dietă în aer liber.

 

Voucherul SOS

Uneori, un voucher cadou poate salva situația în ultimele secunde. Dar de multe ori este un cadou mai bun decât cel la care ne-am fi gândit noi. Din propria experiență, vă pot spune că, de fapt, face plăcere de două ori. Când destinatarul îl primește și apoi când alege cu calm ceea ce își dorește de mult timp.

9. Tichetele cadou în valoare de 500 lei sunt tipărite pe hârtie de înaltă calitate. Acestea sunt valabile timp de un an de la cumpărare. Le trimitem la transportator, sau le puteți ridica de la magazine.

10. Și, în cele din urmă, există un cadou de ultimă oră, chiar înainte de Ajunul Crăciunului - un voucher cadou electronic. Acesta va ajunge în căsuța dvs. de e-mail imediat după efectuarea plății. Vă va ajuta să vă salvați aparențele atunci când uitați pe cineva, când un cadou comandat nu ajunge sau când fiica dvs. aduce un prieten în Ajunul Crăciunului :)

Sper că v-am ușurat măcar un pic alegerea cadourilor de Crăciun. Vă doresc sănătate și bunăstare și sper să ne întâlnim undeva la munte

 

Link-uri utile

Autor: Alena Bouchalová

Resurse: arhiva 4camping,pixabay.comunsplash.com

5 pași simpli pentru a îndepărta ceara de pe haine

Sfaturi

Ați murdărit hainele cu ceară și nu o mai puteți îndepărta? În articolul nostru vei găsi câteva sfaturi despre cum să cureți îmbăcămintea!

Cum se aleg rachetele de zăpadă?

Sfaturi

Îți place să fii la munte mai mult decât acasă, dar când pătura albă se așterne, simți că sezonul tău s-a terminat? Vă înșelați, terenul acoperit de zăpadă nu este doar pentru schiorii montani. Rachetele de zăpadă sunt cele care te readuc pe traseu.

Există o lungime universală pentru bețele de schi fond?

Sfaturi

Pentru un începător complet, cu siguranță nu va fi nevoie să cumpărați mai multe perechi de bețe și chiar și copiii care abia încep să se inițieze în schi fond se vor descurca bine cu o singură pereche. Pentru toți ceilalți, lungimea bețelor de schi fond trebuie aleasă pe baza mai multor aspecte.

Selectăm pentru dvs.

SOS set pentru supraviețuire Cattara set SOS 10 piese

156 Lei (10.9 %) 139 Lei

Comparat

Fustă de iarnă Zulu Mewa

200 Lei (69.5 %) 61 Lei

Comparat

Fustă de iarnă femei Silvini Liri

478 Lei (48.74 %) de la 245 Lei

Comparat

Fustă din puf Warg Downjess W

360 Lei (54.72 %) 163 Lei

Comparat

598 Lei (40.97 %) de la 353 Lei

Comparat

440 Lei (31.36 %) 302 Lei

Comparat

Fustă de iarnă femei Rafiki Autana

398 Lei (40.7 %) 236 Lei

Comparat