Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Testarea produselor

TEST: Hamacul La Siesta Brisa Double

Testarea produselor

TEST: Cortul ultra-ușor Warg Lightrek 2

Testarea produselor

Minimalismul este tendința ultimilor ani. Cortul ultraușor de la Warg cântărește 1,45 kg, iar calitatea sa a fost testată de testerul nostru Kamča.

TEST: Pantaloni funcționali pentru femei Rodna W

Testarea produselor

Marca Zulu a venit cu o nouă colecție de îmbrăcăminte funcțională pentru condiții solicitante. Cum a decurs testarea pantalonilor de drumeție Zulu Rodna W?

TEST: Hanorac funcțional Petros M pentru bărbați

Testarea produselor

Cum s-a descurcat hanoracul Petros din colecția de îmbrăcăminte funcțională Zulu în condițiile dificile din Alpii austrieci?

TEST: Încălțăminte de trekking Stalheim HT

Testarea produselor

Cum rezistă încălțămintea Helly Hansen la drumețiile cu musherul Honza Svoboda și cu rucsacul său?

TEST: Hanorac funcțional pentru femei Hoverla W

Testarea produselor

Căutați haine cu adevărat funcționale? Noua colecție de îmbrăcăminte funcțională de la Zulu ar putea fi exact ceea ce căutați.

TEST: Arzător Warg Flametower

Testarea produselor

Dacă alegeți un arzător, nu uitați să verificați modelul Flametower de la Warg. Gabriela Weissová a scris pentru dumneavoastră o recenzie a acestui arzător compact.

TEST: Sense Ride 5 Salomon

Testarea produselor

Modelul Salomon Sense Ride 5 îți oferă un echilibru excelent între confort, protecția piciorului și performanță. În această recenzie, analizăm în detaliu diferitele caracteristici și modificări ale noului pantof de la Salomon.

Cei mai buni 6 pantofi de alergare pentru teren-Testare

Testarea produselor

Pantofii de alergare de bună calitate sunt esențiali pentru o alergare confortabilă. În acest articol, vă prezentăm o listă cu cei mai buni pantofi de alergare, așa cum au fost evaluați de testerii noștri, astfel încât să puteți alege cei mai buni.

TEST: Bicicleta fără pedale Yedoo TooToo

Testarea produselor

Am testat una dintre cele mai populare biciclete fără pedale pentru copii  - Yedoo TooToo. Care sunt caracteristicile sale cheie? Cum se situează în ceea ce privește siguranța și la ce vârstă poate fi folosită? Toate acestea le aflați în testul nostru.

TEST: Sawyer Mini Filter Camo

Testarea produselor

TEST: Osprey Talon 44 III

Testarea produselor

Seria de rucsacuri ușoare Talon a cucerit inimile multor pasionați de activități outdoor în cei peste 10 ani de la lansarea pe piață. În recenzia de astăzi, vom încerca modelul Talon 44 din cea mai recentă serie III.