Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Testarea produselor

TEST: Încălțăminte de trekking Salomon X Ultra 4 Gtx

Testarea produselor

Încălțămintea din colecția X Ultra de la Salomon garantează stabilitate, aderență și durabilitate sporită. De asemenea, dispune de membrană Gore-tex, sistem de șireturi Quicklace și talpă Contagrip. Cum va face față încălțămintea atunci când este testată în diferite condiții meteo și terenuri?

TEST: Stație de alimentare Crossio LifePower 600

Testarea produselor

Brandul cehesc Crossio oferă stația de încărcare LifePower 600. Cum va rezista acest gadget în cazul călătoriilor în Finlanda? Musherul Jan Soboda l-a testat pentru dumneavoastră.

TEST: Dispozitiv de asigurare cu frână asistată Petzl GriGri+

Testarea produselor

Ce este nou la dispozitivul de frânare asistată GriGri+ de la Petzl? Este potrivit pentru alpiniștii începători? Puteți citi toate acestea în recenzia realizată de testerul Tereza Pavlíková.

TEST: Geaca de puf Warg Downjames bărbați

Testarea produselor

Penele sunt un material foarte popular, care nu numai că vă țin de cald, dar au și o durabilitate foarte bună. Haideți să vedem cum rezistă la teste noua geacă de la Warg. Geaca Downjames are o mulțime de caracteristici și vă va surprinde mai ales datorită prețul său accesibil.

TEST: Lanterna frontală Petzl Tikka 350 lm

Testarea produselor

Marca Petzl este un producător de echipamente nu numai pentru alpiniști și speologi. Cum va decurge testarea modelului lor de lanterne frontale Tikka?

TEST: Bețe de trekking Warg Compact Carbon

Testarea produselor

TEST: Warg Skitour Fastlock

Testarea produselor

În evaluarea de astăzi, testerul nostru a examinat bețele de la Warg. Care va fi verdictul ei?

TEST: Îmbrăcăminte funcțională MOOA

Testarea produselor

Căutați un set de îmbrăcăminte funcțională pentru activități outdoor? Testerul nostru Katka Balcarová a testat setul MOOA pentru d-voastră.

TEST: Rachete de zăpadă Warg Snowind

Testarea produselor

Rachetele de zăpadă Warg Snowind sunt ajutorul ideal pentru drumețiile de iarnă în zăpadă adâncă. Funcționalitatea și caracteristicile practice ale acestora au fost testate de Marcel Fronko.

Test: Tricou Devold Hiking Half Zip Neck pentru bărbați

Testarea produselor

Despre potrivire, rezistență și de ce merită produsul un loc în dulapul tău, de această dată ne spune colegul nostru Hugo.

Review Cască Ciclism Uvex Quatro(pentru femei)

Testarea produselor

În articolul de astăzi, vom evalua casca de ciclism Quatro pentru femei de la firma Uvex , pe care Karina Isar a testat-o într-o tură de mountain biking.

TEST: Cort Warg Midi 2

Testarea produselor

Cum se descurcă cortul Warg Midi 2 la testarea de astăzi? Toate acestea au fost relatate pentru tine de Jak Kalkus de la Světa outdooru.