Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Testarea produselor

TEST: Sac de dormit de puf Warg Stark 500

Testarea produselor

Te gândești să cumperi un sac de dormit nou, dar știi că îl vei folosi doar câteva zile pe an? Unii ar alege pur și simplu dintre umpluturile cu fibre sintetice. Dar dacă ai putea obține un sac de dormit de puf la prețul unuia sintetic? Warg vine cu modelul Stark, care este umplut cu 500 g de pene de rață de 750 de cuin.

Test: Devold Hiking Woman Shirt

Testarea produselor

Eva Fronko a testat tricoul Devold Hiking Woman ,lejer, extrem de confortabil și maimult cu un design modern, confecționat din 100% lână merino.

TEST: Turistické boty Hanwag Tatra II Bunion

Testarea produselor

Pantofii Hanwag Tatra II Bunion Lady sunt potriviți pentru persoanele cu hallux care doresc să poarte încălțăminte de drumeție cu drepturi depline. Vă întrebați cât de confortabile sunt ghetele și care este evaluarea lor generală? Citește mai departe.

TEST: Casca de alpinism Singing Rock Hex

Testarea produselor

În testul de astăzi, vom analiza casca de alpinism Singing Rock Hex. Citiți despre cum ne-am cățărat cu ea și care sunt caracteristicile principale.

Test: Saltea gonflabilă Zulu Moonlight Mummy

Testarea produselor

Am testat pentru d-voastră o saltea care pune capăt nopților cu un somn neplăcut.

Test: Cort MSR Hubba Hubba NX

Testarea produselor

În articolul de astăzi, vom evalua cortul pentru două persoane MSR Hubba Hubba NX, pe care Andrea Nezbedová l-a testat în timpul călătoriilor sale.

Test: Sac de dormit Zulu Talas

Testarea produselor

Sacul de dormit pentru trei sezoane de la marca Zulu, pe care îl veți folosi din primăvară până în toamnă, a fost testat în Tatra de călătorul Andrej Urbanec.

Test:Lanterna frontală Ledlenser MH7

Testarea produselor

Mai multă lumină decât ai nevoie. Lanterna cu o putere de 600 lumeni va impresiona fiecare turist și alpinist prin versatilitatea sa. Citiți recenzia noastră.

Test: Termos Zulu Outdoor Vacuum Flask

Testarea produselor

Prețul mic a fost criteriul decisiv la cumpărarea unui termos de la marca Zulu Outdoor. Puteți afla dacă  a fost o decizie bună după ce ați citit următoarea recenzie.

Test: Saltea gonflabilă Zulu Alex

Testarea produselor

Produsul testat astăzi este Zulu Alex, care impresionează prin designul său plăcut și raportul excelent preț-performanță. 

Test: Șosete impermeabile SEALSKINZ

Testarea produselor

Cum a decurs testul șosetelor impermeabile Trekking Thick Mid de la Sealskinz în condiții extreme din spatele Cercului Arctic?

Test: sac de dormit Topas firma Pinguin

Testarea produselor

Testul Himalay a sacilor de dormit Topas pentru trei sezoane de la firma cehă Pinguincu o umplutură revoluționară termoizolantă BHB micro.