Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Testarea produselor

TEST: Geaca de puf Warg Downjack M

Testarea produselor

Geaca din puf Warg va fi testată astăzi de către testatorul nostru Andrej Urbanec. 

TEST: Sac de dormit Warg Microlite 1000

Testarea produselor

TEST: Crampoane Warg Iceman

Testarea produselor

Crampoanele sunt cel mai bun ajutor pe suprafețele înghețate. Cum rezistă crampoanele de la Warg la teste?

Test: Sac de dormit Zulu Ultralight 1400 / 185 cm

Testarea produselor

În articolul de astăzi cu ajutorul tradiționalului Testovna, vom analiza sacul de dormit pentru trei sezoane Zulu Ultralight, în care cu siguranță nu vă va fi frig.

Test: Rucsac Ferrino Rutor 30

Testarea produselor

Partea 2 din două recenzii la rucsacuri de diferite dimensiuni Rutor, de la Ferrino. Rutor 25 a participat, de asemenea, la test, ambele au trecut testul în același timp în care fiecare are propria recenzie.

Test: Încălțăminte bărbați Salewa MS Raven 3 GTX

Testarea produselor

Astăzi vă vom prezenta în testul nostru încălțămintea de alpinism ușoară, tehnică Salewa MS Raven 3 GTX.

TEST: Încălțăminte pentru femei La Sportiva Hyper Woman GTX

Testarea produselor

Încălțămintea pentru femei La Sportiva Hyper Woman GTX vă va oferi un sentiment de încredere și stabilitate, alături de o amortizare excelentă, atunci când mergeți pe trasee de via-ferrata sau trasee alpine dificile. Citiți cum a făcut față încălțămintea testării noastre.

TEST: Încălțăminte alergare trail La Sportiva Bushido

Testarea produselor

Căutați o pereche de încălțăminte de alergare trail care are ceva de oferit și arată bine? La Sportiva Budshido este probabil încălțămintea adecvată pentru d-voastră! Citiți recenzia pe care v-am pregătit-o.

TEST: Saltea Outwell Sleepin Double 7,5

Testarea produselor

Salteaua Sleepin Double 7.5 de la Outwell este suficient de lată pentru două persoane, motiv pentru care este alegerea ideală pentru cupluri. Este această saltea adecvată pentru dumneavoastră? Citiți recenzia noastră.

TEST: Rucsac Deuter Guide 42 + SL

Testarea produselor

Rucsacul de drumeții pentru femei Guide 42+ SL de la Deuter este conceput pentru a se potrivi anatomiei femeilor, cu spate mai mic și curele de umăr mai înguste. Principalul său avantaj este caracterul universal de utilizare. Citiți mai departe recenția noastră și aflați în ce situații îl puteți folosi.

TEST: Saltea Warg Radon Mummy 5

Testarea produselor

Salteaua autoumflabilă Warg Radon Mummy 5 are o înălțime confortabilă, greutate redusă și un confort termic bun. Dar cum va rezista testării în natură?

TEST: Saltea gonflabilă Warg Gustav Warmthal

Testarea produselor

Salteaua gonflabilă Warg Gustav Warmthal are o greutate redusă și dimensiuni compacte. Datorită izolației din microfibră Warmthal vă va proteja la temperaturi scăzute. Cât de dificilă a fost testarea și cum s-a desfășurat?