Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Patagonia - un brand sustenabil care se gândește la natură

Preferați brandurile de îmbrăcăminte sustenabilă? Cunoașteți marca Patagonia?

Patagonia este un pionier în producția de echipamente și îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. Este o companie cu un interes excepțional și nemijlocit pentru ecologie și producție durabilă, care a început într-o perioadă în care grija față de mediu nu era la modă. Patagonia este mai mult decât un simplu nume de companie.

Conducem un business pentru a ne salva planeta

Compania este asociată cu fondatorul și omul excepțional Yvon Chouinard. Nu a vrut să fie antreprenor, iar goana după bani îi este străină chiar și după ani de zile de activitate. El consideră în continuare Patagonia ca fiind o afacere de familie cu valori mai profunde:

  • În produsele sale se folosește numai bumbac organic.
  • Folosește pe cât posibil materiale reciclate.
  • Sprijin - 1% din vânzări donate anual pentru protecția mediului.
  • Este atent la reparabilitate.
  • Respinge convențiile și consumerismul.
  • Furnizează produse durabile de cea mai înaltă calitate..

Patagonia a fost prima companie din lume care a produs un hanorac din fleece și a contribuit la extinderea conceptului de îmbrăcăminte stratificată prin producția de lenjerie de corp termică.

 

Worn Wear

În loc să cumpere un produs nou, le oferă clienților reparații la cele existente. O echipă de experți va evalua starea hainelor dvs. pe baza fotografiilor pe care le trimiteți. În cazul în care defectul este reparabil, veți primi instrucțiuni de expediere și o etichetă preplătită pentru expedierea gratuită. În Europa, există centre de reparații în Marea Britanie, Portugalia și Olanda. Acestea sunt împărțite în funcție de tipurile de reparații și de bunuri. În mod standard, vă puteți primi bunurile înapoi acasă în termen de 4-6 săptămâni.

Reparațiile și transportul sunt plătite de Patagonia.

În Statele Unite, aceștia susțin, de asemenea, răscumpărarea articolelor pe care clienții nu mai doresc să le poarte. Dacă aceștia nu mai au o utilizare pentru articolele, le returnează, iar Patagonia organizează vânzări second-hand.

 

Susțineți ideea produselor Patagonia

Portofoliul de produse a crescut de la doar echipamente de alpinism pur din anii 1970. Fiecare piesă din gama noastră este legată de ideile și valorile fondatorului. Susțineți natura și cumpărați:

 

Termen prelungit pentru schimbul de cadouri

Noutăți

Datorită termenului extins pentru schimbul produselor până pe 31 ianuarie, puteți schimba un cadou nesatisfăcător sau necorespunzător cu un altul.

11 ani de aventură cu 4camping

Noutăți

4camping împlinește 11 ani! Alături de noi, priviți înapoi la anii de aventură pe care i-am trăit împreună.

Comandați și probați mai multe mărimi înainte să achitați

Noutăți

Nu sunteți sigur de culoare sau mărime? Comandați online mai multe produse cu ridicare de la magazinul 4camping și plătiți doar pentru ceea ce vi se potrivește.