Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Noutăți în bucătăria outdoor! Primus introduce un cartuș durabil!

Îți place să gătești ceva bun în drumeție și îți pasă de natura din jurul tău? Cu noul cartuș mai sustenabil de la Primus, amprenta ta eco poate fi din nou puțin mai mică!

Producătorul suedez de echipamente pentru activități în aer liber Primus aduce pe piață un nou produs în cadrul programului său de îmbunătățire durabilă (SIP). Noul SIP Power Gas reprezintă un nou pas în direcția reducerii amprentei ecologice a mărcii Primus și a clienților săi, care se pot bucura acum de gătit în aer liber fără nicio reținere cu privire la impactul asupra naturii.

În comparație cu clasicul Primus Power Gas, cartușul este la fel de puternic și fiabil. Cu toate acestea, producția noilor cartușe a fost mutată în Europa, de la producția gazului în sine, la material și până la umplerea cartușului. Astfel, Primus a redus semnificativ distanța pe care cartușul o parcurge în drumul său către clienți. Pentru umplere se utilizează biogaz, iar marca s-a angajat, de asemenea, să promoveze producția de biogaz din reziduuri și deșeuri din industria alimentară. Astfel, pentru fiecare cartuș achiziționat, SIP Power Gas va cumpăra o cantitate egală de biogaz, pe care îl va trimite apoi unui distribuitor din apropiere pentru a fi utilizat în producția de produse locale.

 

Ideea cartușelor ecologice s-a bucurat de succes și a fost câștigătoare la categoria "produs durabil" la Târgul de echipamente pentru activități outdoor de la Munchen, fiind recunoscută în continuare pentru contribuția sa la producția de combustibili durabili.

SIP Power Gas poate fi acum achiziționat de pe magazinul nostru online. Suntem foarte bucuroși că marca Primus se îndreaptă în direcția corectă, inspirând și motivând dezvoltarea unor produse mai durabile pe piața outdoor. Sperăm, de asemenea, că produsele outdoor durabile vor crește pe piața outdoor.

Povestea cărăușului din Tatra - Hanwag Sole People

Noutăți

Mersul pe jos este cea mai naturală mișcare pentru oameni. Dar pentru unii mersul pe jos este mult mai mult decât o simplă mișcare. Este începutul unei noi aventuri, explorare și depășire a propriilor limite sau urmărirea unei pasiuni. Vino să te lași inspirat și să pornești în propria ta călătorie de aventură.

Livrarea cadourilor de Crăciun

Noutăți

Comandați cadouri pentru Crăciun? Dacă sunt îndeplinite condițiile de mai jos,puteți avea produsele sub brad.

Când va fi Black Friday?

Noutăți

Black Friday este o frenezie anuală de reduceri pe perioadă limitată. Când în 2022 vă puteți aștepta la prețuri imbatabile pentru echipamente pe 4camping.ro?