Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Încălțăminte alergare trail La Sportiva Bushido

Căutați o pereche de încălțăminte de alergare trail care are ceva de oferit și arată bine? La Sportiva Budshido este probabil încălțămintea adecvată pentru d-voastră! Citiți recenzia pe care v-am pregătit-o.

 

Cuprins

Modelul Bushido II este încălțămintea excelentă de alergare pentru bărbați de la La Sportiva cu design atractiv. Au o talpă specială dublă, care garantează stabilitate și aderență optimă în timpul alergării.

 

Caracteristici


Greutate: 


610 g

Tip teren:

trail/accidentat

Talpă intermediară: spumă EVA
Talpă: FriXion
Parte superioară: Plasă
Drop: 6 mm

 

 • ușoară și foarte aderentă
 • material exterior din plasă / TPU
 • talpă specială Lighter weight Dual FriXion Impact Brake System
 • stabilitate excelentă 
 • amortizează excelent impacturile 
 • talpă intermediară din spumă modelată EVA
 • branț anatomic și antibacterian Ortholite®
 • Rock Guard în talpă care protejează împotriva pietrelor

 

Prezentarea încălțămintei

Am testat încălțămintea de alergare pe trail Bushido de la brandul italian La Sportiva în timpul alergării pe trasee din Fatra Mică. Puteți să citiți părerea mea în recenzia de astăzi. Am parcurs un traseu de 10 km în urcare, cu o diferență de nivel de 800 de metri, pe un teren uscat, uneori umed, și o coborâre ulterioară pe un drum forestier pavat.

 

Design atractiv și colorat

Italienii au pus acces pe design și culori. Lăsați la o parte încălțămintea monocromă, plictisitoare, care se amestecă în mulțime. Încălțămintea La Sportiva Budshido este disponibilă în varianta de culori negru-galben, albastru-galben sau albastru-verde. Fiecare combinație de culori este completată de detalii colorate, pentru a atrage atenția tuturor. Am nimerit mărimea ideală. De obicei port 43, însă pentru a fi sigur mi-am luat o pereche cu jumătate de număr mai mare și bine am făcut. De exemplu la modelul Mizuno Daichi mărimea 43 îmi este mai mare cu aproximativ un număr și jumătate. Recomand însă să încercați în magazin orice tip încălțăminte, nu doar cel de alergare. Nu este vorba doar de mărime, ci și de drop, lățimea încălțămintei și confortul general.

   

 

Cum să alegeți îmbrăcămintea pentru alergare

Îmbrăcămintea ideală pentru alergare garantează mulți kilometri parcurși în confort optim. Katka Balcarová vă va ajuta să alegeți echipamentul adecvat.

>>> CITEȘTE MAI DEPARTE <<<

 

Foarte ușoară și în același timp rezistentă

Încălțămintea La Sportiva Budshido este foarte ușoară, însă asigură suport optim gleznei în timpul alergării pe teren accidentat. Stabilitatea sporită este oferită de talpa dublă Lighter Weight Dual FriXion Impact Brake System cu suprafață rugoasă. Amortizarea nu este ideală, motiv pentru care nu aș purta modelul Bushido pe trasee lungi pe asfalt. Tălpile d-voastră vă vor mulțumi. Totodată, nu aș folosi-o ca încălțăminte de drumeție pe terenuri stâncoase deoarece această pereche scumpă de încălțăminte va fi distrusă rapid.

 

Vârf consolidat și amortizare

Încălțămintea La Sportiva Budshido este protejată împotriva uzurii rapide cu ajutorul vârfului consolidat. Acesta amortizează și impacturile cu pietrele mici sau impactul datorat împiedicării de o suprafață denivelată. Marginea rezistentă la uzură de jur împrejurul încălțămintei protejează împotriva deteriorării. Absența amortizării este compensată de stabilitatea maximă și reacția imediată a încălțămintei la schimbarea direcției. Cu siguranță va fi apreciată de alergătorii profesioniști în timpul competițiilor. Încălțămintea Bushido garantează libertate de mișcare chiar și pe teren accidentat.

 

Talpă

Talpa încălțămintei La Sportiva Budshido are un grip excelent și aderă foarte bine pe suprafețe abrupte și umede, însă este adecvată și pentru alergare în pădure sau pe trasee nepavate.

 

Detalii practice

Cu siguranță veți aprecia branțul anatomic și antibacterian Ortholite, care elimină excelent umezeala. Piciorul va rămâne uscat chiar și pe timp de vară. Nu am testat pe timp de iarnă încălțămintea La Sportiva Budshido însă cred că în ea poate fi destul de răcoare. Încălțămintea este aderentă și ușoară, concepută special pentru alergătorii care dau prioritate vitezei și confortului.

 

Șireturi

La Sportiva Budshido se așază excelent pe picior, șireturi se prind rapid și ușor. Șireturile în timpul alergării nu se dezleagă și fixează optim limba.

 

Încălțăminte pentru profesioniști

Pentru min, încălțămintea La Sportiva Budshido este alegerea ideală pentru teren nepavat, dar și pentru competiții sau trasee lungi de alergare pe trail. Este confortabilă, rapidă și ușoară. Cu siguranță vor fi și pe placul femeilor datorită combinației atractive de culori.

 

Evaluare: 99 %

+

 • design atractiv
 • talpă stabilă
 • confort în timpul mișcării
 • șireturi
 • confort în timpul mișcării
 • branț antibacterian Ortholite
 • vârf consolidat

-

 • preț

 

Concluzii

Încălțămintea La Sportiva Budshido este alegerea ideală pentru trail. Printre avantajele ei se numără confortul ridicat în timpul alergării, talpa stabilă și vârful consolidat, care garantează protecție piciorului și absorbție optimă a impacturilor. În plus, are șireturi perfect modelate și branț antibacterian Ortholite. Singurul dezavantaj poate fi prețul ridicat, însă în acest caz este justificat. 

 

Linkuri utile

 

Autor: Marcel Fronko 

Sursă: arhiva autorului

TEST: lanterna frontală Fenix HM61R Amber V2.0

Testarea produselor

Marca legendară de lanterne frontale Fenix și modelul lor HM61R Amber V2.0? Cum se va comporta la testarea propriu zisă?

5 cele mai bune lanterne frontale conform testărilor

Testarea produselor

Lanternele frontale fac parte integrantă din trusa fiecărui pasionat de outdoor. Acest lucru este valabil de două ori mai mult în timpul iernii. Descoperă cele mai bune 5 lanterne frontale, conform testerilor noștri.

TEST: Pantalonii funcționali pentru bărbați- Macin M

Testarea produselor

După cum spune Lukáš, testerul nostru - nu există vreme rea, ci doar haine nepotrivite. În testul de astăzi, el va testa pantalonii Zulu.

Selectăm pentru dvs.

960 Lei (30.21 %) de la 670 Lei

Comparat

960 Lei (44.9 %) de la 529 Lei

Comparat

Încălțăminte de alergat pentru femei Dynafit Feline SL W

780 Lei (40.26 %) de la 466 Lei

Comparat

Încălțăminte de alergat pentru bărbați New Balance Fresh Foam Garoé

600 Lei (30 %) 420 Lei

Comparat

880 Lei (42.61 %) de la 505 Lei

Comparat

Încălțăminte de alergat pentru bărbați Mizuno Wave Skyrise 3

758 Lei (44.2 %) 423 Lei

Comparat

Încălțăminte de alergat pentru bărbați Dynafit Feline SL

780 Lei (42.18 %) de la 451 Lei

Comparat

440 Lei (42.5 %) de la 253 Lei

Comparat