Chiar și fără arzător sau foc este posibil să aveți mâncare fierbinte fierbinte datorită sistemului de autoîncălzire. Survival Food Pack IV brandul Adventure Menu conține câte o porție de carne de cerb și pui.
Informații despre produs
Nu numai la drum, suntem nevoiți să recurgem la o soluție pentru o masă mai simplă și mai confortabilă, în detrimentul calității.
Marca Adventure Menu a luat fiintă în anul 2011. Mâncarea Adventure Menu este o masă completă, preparată manual, în Republica Cehă. Datorită tehnologiei speciale patentate la nivel mondial, acest produs este preparat complet fără conservanți și aditivi chimici. Cu toate acestea, garantează durabilitate de până la trei ani.
Ragu de cerb și Pui Korma împreună cu un sistem de autoîncălzire, apă de activare și chiar o lingură pot fi găsite în meniul Adventure Survival Food Pack Menu IV. Vă puteți bucura de două feluri principale cu o greutate totală de 600g (2 x 300g) fără a utiliza un arzător si fără a aprinde un foc. Veți aprecia pregătirea rapidă nu numai în natură, ci la o cabană, într-o coloană pe autostradă sau chiar acasă, dacă nu doriți să gătiți sau sunteți surprins de o întrerupere bruscă a curentului electric sau de o vizită neanunțată. Nu trebuie să vă faceți griji că mâncarea dvs. se va strica, grație ingredientelor de calitate utilizate și tehnologiei de ultimă generație perioada de valabilitate se extinde la 6 ani.
Principalele avantaje ale SFP IV
Ragu de cerb și Pui Korma
sistem complet de autoîncălzire cu apă de activare și lingură
perioadă de valabilitate de 6 ani
două feluri de mâncare 2 x 300g
Ragu de carne de cerb cu găluște de cartofi:
Ingrediente: găluște de cartofi (28% cartofi, făină de grâu, griș de grâu, ouă, sare), carne de cerb (30%), legume rădăcinoase (morcovi, țelină, pătrunjel), vin roșu, ulei de floarea soarelui, slănină, piure de roșii (roșii, sare, zahăr), lămâie, gem de coacăze (coacăze, zahăr, pectină), zahăr, sare, condimente sălbatice
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.