Mâncare tradițională a bucătăriei cehe, care este foarte dificil de pregătit? Această problemă a fost rezolvată de firma Expres Menu cu mâncarea Sos din smântână!
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Firma de renume Expres menu se bazează pe producția mâncare din materii prime de înaltă calitate, nemodificate genetic, fără utilizarea de conservanți și coloranți. Carne de vită calitativă este îndulcită cu bază vegetală moale din legume rădăcinoase și ceapă, aromată cu frunze de dafin, cimbru și mirodenii noi. Sosul este îngroșat cu smântână și făină fără gluten.
Avantajele mâncării Expres menu:
pregătire ușoară
fără gluten
timp de consum îndelungat fără răcire (depozitare +1 până la + 30 ° C)
gătite și sterilizate în saci practici fără utilizarea de conservanți, coloranți
garnitura nu este inclusă
numărul de porții: 2
conținutul: carne 130 g, total 600 g
din materii prime nemodificate genetic
Garanție extinsă 36 luni.
Ingrediente: carne de vită (31 %), lapte, smântână, rădăcină legume (morcovi, telina, patrunjel), făină de porumb, făină de orez, ulei de floarea soarelui, ceapă, slănină, lămâie, unt, zahăr, sare, piper negru boabe, frunză de dafin
Informație pentru alergici: produsul conține lactoză și țelină
Tabel de nutriție:
Valoare nutrițională
la 100 g
la porție
Valoarea energetică
555 kJ
1.693 kJ
Proteină
7,2 g
22,0 g
Grăsimi
6,5 g
19,8 g
Hidrati de carbon
11,3 g
34,5 g
Zahăr
4,3 g
13,1 g
Sare
1,5 g
4,5 g
Sodiu
0,6 g
1,8 g
Fibre
0,5 g
1,5 g
Pregătirea mâncării:
La aragaz: rotiți conținutul plicului într-o oală și încălziți amestecând treptat la căldură scăzută timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: scoateți alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și încălziți timp de aproximativ 2-3 minute la 700W.
În apă fierbinte: puteți încălzi mâncarea punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. Datorită formei pungii, mâncarea poate fi încălzită direct în ciainicul din camera de hotel. În natură, puteți utiliza apă caldă pentru a încălzi, utilizați auto-încălzire dacă este necesar.
Pregătirea preparatelor alimentare în cianic (cz):
Desigur, poți să-ți împachetezi un săculeț cu chifle și o bucată de salam și să pleci. Poate fi un plan bun pentru o excursie de duminică cu familia, dar pentru un trek mai lung nu este chiar ideal.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.