Bilele din carne de vită și orez basmati asezonat cu pătrunjel împreună cu sos de tomate oferă combinație perfectă de arome. Această gustare este apreciată de către iubitorii preparatelor din bucătăria italiană.
Informații despre produs
Nu numai la drum, suntem nevoiți să recurgem la o soluție pentru o masă mai simplă și mai confortabilă, în detrimentul calității.
Marca Adventure Menu a luat fiintă în anul 2011. Mâncarea Adventure Menu este o masă completă, preparată manual, în Republica Cehă. Datorită tehnologiei speciale patentate la nivel mondial, acest produs este preparat complet fără conservanți și aditivi chimici. Cu toate acestea, garantează durabilitate de până la trei ani.
Adventure menu Bilele din carne de vită cu orez basmati este un fel de mâncare principal delicios preparat din ingrediente de calitate. Sterilizarea este utilizată în producția de alimente, iar prepararea ulterioară este foarte simplă și rapidă. Puteți încălzi aceste alimente de calitate în decursul a 12 minute chiar și fără a folosi foc, aragaz sau chiar vase. Pentru încălzire este necesară doar o pungă specială zipper-bag (nu este inclusă în pachet), capsulă cu autoîncălzire (nu este inclusă în pachet)și foarte puțină apă. Mâncarea conține bucăți potrivite de carne și alte ingrediente și are mulți nutrienți care sunt necesari pentru performanțe complete în activitățile dvs. în aer liber.
Principalele avantaje ale Bilelor din carne cu orez basmati:
pregătire ușoară
masa este gata în 12 minute
alimente preparate folosind un proces de sterilizare
posibilitatea de a încălzi alimentele fără a folosi foc, aragaz și ustensile, folosind o capusulă cu autoîncălzire
masă completă fără a folosi semipreparate
termen de valabilitate de până la 3 ani
poate fi depozitată la temperaturi de până la 30 de grade!
fără gluten, ouă și lactoză
Ingrediente: bile de carne-orez (51%) (carne de vită tocată (50%), orez basmati (15%), apă, ouă, ulei de rapiță, sare (sare de rocă comestibilă, iodat de potasiu), pătrunjel uscat, piper), sos de roșii (49 %) (apă, piure de roșii (apă, piure de roșii, zahăr, sare), ceapă, legume rădăcinoase (morcovi, țelină, păstârnac, patrunjel) făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, zahăr, lămâie, sare (sare de rocă comestibilă, iodat de potasiu), condimente sălbatice.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.