Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Adventure Menu

Nu numai la drum, suntem nevoiți să recurgem la o soluție pentru o masă mai simplă și mai confortabilă, în detrimentul calității.

Marca Adventure Menu a luat fiintă în anul 2011. Mâncarea Adventure Menu este o masă completă, preparată manual, în Republica Cehă. Datorită tehnologiei speciale patentate la nivel mondial, acest produs este preparat complet fără conservanți și aditivi chimici. Cu toate acestea, garantează durabilitate de până la trei ani.

Alimentele sterile își păstrează aroma și aspectul natural, împreună cu valorile nutriționale și durabilitatea extremă. Mâncarea este în stare lichidă, nu este deshidratată, nu este instant, este gata pentru consum imediat. Doar o încălziți. Acest lucru este posibil în mai multe moduri: într-un cuptor cu microunde, într-un fierbător de apă, în apă fierbinte. Cu toate acestea, opțiunea de autoîncălzire este unică, când puneți o pungă cu hrană într-o pungă specială de încălzire ADM, o așanumită pungă cu fermoar, adăugați o capsulă și apă cu auto-încălzire. Capsula de unică folosință de autoîncălzire funcționează pe principiul reacției exotermice de var nestins (var, oxid de calciu) cu apă. Creează o temperatură de până la 100 ° C, iar aburul fierbinte încălzește alimentele în condiții extreme în 12 minute.

Mâncarea Menu Adventure este 100% naturală, produsă manual, cu ingrediente tradiționale proaspete de la fermierii și agricultorii locali fără adaos de coloranți și arome. Alimentele selectate sunt fără gluten, făcute dintr-un amestec unic de făină de porumb și orez.

Adventure Menu oferă o selecție de cincisprezece tipuri de mese foarte gustoase și hrănitoare (inclusiv mese pentru vegetarieni și chiar pentru vegani). Adventure Menu include, de asemenea, carne fără supliment și un mic dejun bogat în calorii. O categorie separată constă apoi din carne uscată Jerky și amestec Trailmix.

Produse găsite: 53

Produse

Mâncare deshitradată Adventure Menu Mac&Cheese

34 Lei

Comparat

Capsulă cu autoîncălzire Adventure Menu Big 60 g

12 Lei

Comparat

Capsulă cu autoîncălzire Adventure Menu Small 30 g

10 Lei

Comparat

71 Lei

Comparat

37 Lei

Comparat

Mâncare deshitradată Adventure Menu Linte Dhal 400 g

35 Lei

Comparat

56 Lei

Comparat

Autoîncălzire Adventure Menu ALLinONE

55 Lei

Comparat