Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Adventure Menu

Nu numai pe drum, suntem adesea nevoiți să recurgem la o soluție de masă mai simplă și mai confortabilă, în detrimentul calității.

Marca Adventure Menu a luat fiintă în anul 2011. Mâncarea Adventure Menu este o masă completă, preparată manual, în Republica Cehă. Datorită tehnologiei patentate la nivel mondial special, acest produs este preparat complet fără conservanți și aditivi chimici. Cu toate acestea, garantează durabilitate de până la trei ani.

Alimentele sterile își păstrează aroma, aroma și aspectul natural, împreună cu valorile nutriționale și durabilitatea extremă. Mâncarea este în stare lichidă, nu este deshidratată, nu este instantanee, este gata pentru consum imediat. Doar o încălziți. Acest lucru este posibil în mai multe moduri: într-un cuptor cu microunde, într-un fierbător de apă, în apă fierbinte. Cu toate acestea, opțiunea de autoîncălzire este unică, când puneți o pungă de hrănire într-o pungă specială de încălzire ADM, o așa-numită pungă cu fermoar, adăugați o capsulă și apă cu auto-încălzire. Capsula de unică folosință de auto-încălzire funcționează pe principiul reacției exotermice de var nestins (var, oxid de calciu) cu apă. Creează o temperatură de până la 100 ° C, iar aburul fierbinte încălzește alimentele în condiții extreme în 12 minute.

Mâncarea Menu Adventure este 100% naturală, produsă manual, cu ingrediente tradiționale proaspete de la fermierii și agricultorii locali fără adăugarea de coloranți și arome. Alimentele selectate sunt fără gluten, făcute dintr-un amestec unic de făină de porumb și orez.

Adventure Menu oferă o selecție de cincisprezece tipuri de mese foarte gustoase și hrănitoare (inclusiv mese pentru vegetarieni și chiar pentru vegani). Adventure Menu include, de asemenea, carne fără supliment și un mic dejun bogat în calorii. O categorie separată constă apoi din carne uscată de Jerky și amestec Trailmix.

Arătat mai mult

warg