Delicioasa ruladă de carne din meniul producătorului Expres menu este preparată din ingrediente de cea mai înaltă calitate, fără conservanți, coloranți și gluten.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncărurile din meniul producătorului Expres sunt potrivite nu numai pentru excursii sau camping, ci și pentru zilele aglomerate în care nu aveți timp să gătiți, dar totuși doriți să vă răsfățați cu o masă de calitate și gustoasă. O felie de carne de vită este unsă cu muștar, acoperită cu un ou fiert, castravete și slănină, întoarsă și înăbușită până când devine fragedă.
Principalele avantaje ale meniului Express:
pregătire avansată
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gust delicat
fără garnitură
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
fabricate din ingrediente non-GMO
numărul de porții: 2
conținut: carne 130 g, total 600 g
fără gluten
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente: carne de vită (31%), apă potabilă, ceapă, castraveți (castraveți, apă potabilă, oțet fermentat, sare de masă, extract de condimente, semințe de muștar), ulei de floarea-soarelui, făină de orez, făină de porumb, ou, slănină, muștar (apă potabilă, semințe de muștar, oțet, alcool de fermentație, zahăr, sare, turmeric, extract de condimente), sare, piper măcinat
Informații pentru persoanele alergice: produsul conține lactoză
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
466,4 kJ / 111 kcal
Grăsimi
7 g
Acizi grași saturați
1,74 g
Glucide
3 g
zahăr
0,4 g
Proteine
9,2 g
Sare
0,9 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.