Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Istoria Adventure menu

Adventure Menu a venit cu o nouă concepție în alimentația outdoor. Scopul este de a oferi alimente de calitate, cu valoarea nutrițională deplină,  în timpul expedițiilor și în natură, precum și acasă, fără pregătire complicată și diferite vase inutile. Mâncarea sănătoasă trebuie făcută din ingrediente de calitate, ar trebui să aibă suficienți nutrienți și să nu conțină chimicale.

Adventure Menu se sterilizează după ambaleare în comparație cu alți producători care folosesc deshidratarea. În timpul sterilizării, alimentele rămân în așa-numita stare lichidă. Pregătirea ulterioară este foarte simplă și rapidă, iar rezultatul final al mâcării, oferă un gust natural, aromă și aspect, împreună cu valori nutriționale și un termen de valabilitate de până la trei ani.

 

Puteți încălzi cu ușurință aceste alimente de calitate, în decurs de 12 minute, fără a fi nevoie de foc, aragaz sau chiar vase. Tot ce trebuie pentru încălzire, este o capsulă, Zipper-bag, și o cantitate mică de apă. O reacție exotermă are loc între apă și varul stins din capsulă, care încălzește apa până la 100 ° C, încălzind astfel și alimentele. Nu trebuie să vă faceți griji, mâncarea se va încălzi cu ușurință în orice condiții, în ploaie și vânt în doar 12 minute. Zipper-bag, poate fi folosi repetat, cu toate acestea, trebuie folosită de fiecare dată o nouă capsulă fierbinte.

Întreaga pregătire este foarte simplă și rapidă. Mâncarea este ambalată într-o pungă de barieră, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice substanță chimică care intră în alimente în timpul procesului de încălzire. În plus, capsula de încălzire este 100% descompozabilă, astfel, o puteți îngropa oriunde în natură. Mâncarea conține bucăți de carne și alte ingrediente și are mulți nutrienți care sunt necesari pentru performanțe complete în activitățile dvs. în aer liber.

Cum alegem mărimea corectă a încălțămintei?

Informații suplimentare despre produs

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.