Sub acest termen exotic se ascunde primul del de mâncare vegetarian de alimente al renumitei firme Adventure Menu.
Informații despre produs
Nu numai la drum, suntem nevoiți să recurgem la o soluție pentru o masă mai simplă și mai confortabilă, în detrimentul calității.
Marca Adventure Menu a luat fiintă în anul 2011. Mâncarea Adventure Menu este o masă completă, preparată manual, în Republica Cehă. Datorită tehnologiei speciale patentate la nivel mondial, acest produs este preparat complet fără conservanți și aditivi chimici. Cu toate acestea, garantează durabilitate de până la trei ani.
Adventure Menu Tandoori Quinoa este un fel de mâncare vegan realizat din ingrediente gustoase. Quinoa este o sursă valoroasă de magneziu, fier, fosfor și multe vitamine. În combinație cu naut, condimentele garam masala și cartofii dulci hrănitori veți obține 400g de alimente sănătoase dar și echilibrate energetic. Încercați să distrugeți miturile conform cărora mâncarea vegană nu este delicioasă. Pentru încălzire este necesară doar o pungă specială zipper-bag (nu este inclusă în pachet), capsulă cu autoîncălzire (nu este inclusă în pachet)și foarte puțină apă.
posibilitatea de a încălzi alimentele fără a folosi foc, aragaz și ustensile, folosind o capusulă cu autoîncălzire
masă completă fără a folosi semipreparate
termen de valabilitate de până la 3 ani
Ingrediente: cartofi dulci, bulion de legume (apă, morcovi, pătrunjel, păstârnac, țelină), quinoa, roșii, năut, ceapă roșie, suc de lămâie, ulei de măsline, ghimbir, condimente garam masala (coriandru, chimen, pimento, nucșoară, piper, cardamom, cuișoare, fenicul, frunze de dafin), zahăr brun, usturoi, sare din Himalaya, ardei iute, piper.
Informații pentru persoanele alergice: produsul conține țelină
Cartofii dulci provin din America Centrală și de Sud și sunt printre cele mai hrănitoare legume. Sunt o sursă semnificativă de antioxidanți, au efecte antiinflamatorii și reglează nivelul zahărului din sânge. Datorită conținutului lor ridicat de carotenoizi, acestea sunt de culoare galben până la portocaliu și sunt o sursă bogată de vitamina A. Conțin, de asemenea, vitamina B, C, potasiu, mangan și magneziu.
Quinoa sau agrișa chiliană. Este o specie foarte veche de plante care a fost folosită în America de Sud de multe secole. Este apreciată în principal pentru conținutul său ridicat de proteine, calciu și grăsimi vegetale. Quinoa este o plantă fără gluten. De asemenea, conține toți aminoacizii esențiali pe care organismul nu îi poate produce singuri. Datorită fibrelor insolubile, ajută la prevenirea bolilor de inimă și scade tensiunea arterială. De asemenea, este bogată în fier și magneziu care în combinație cu calciu au un efect bun asupra calității somnului.
Desigur, poți să-ți împachetezi un săculeț cu chifle și o bucată de salam și să pleci. Poate fi un plan bun pentru o excursie de duminică cu familia, dar pentru un trek mai lung nu este chiar ideal.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.