Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Informații suplimentare despre produs

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Sacii de dormit Mountain Equipment Firelite

Informații suplimentare despre produs

Categoria filtrelor ochelarilor de soare

Informații suplimentare despre produs

Alegerea ochelarilor potriviți nu este un lucru simplu, doar o problemă care depinde de mulți factori. Filtrele solare sunt parametrii de bază pentru fiecare ochelari de soare, așa că haideți să le discutăm împreună.

UV Guard - Sun protection

Informații suplimentare despre produs

După cum sugerează și numele, UV Guard - Sun protection protejează cortul dvs. de efecte nocive ale razelor solare.

Fire Retardant

Informații suplimentare despre produs

Fire Retardand este tehnologia, care în caz de ardere apasă și elimină consecințele sale.

De ce să alegi DOCA 75000?

Informații suplimentare despre produs

De ce să alegi DOCA 15000?

Informații suplimentare despre produs

PORNEȘTE AUTOMOBILUL Spre deosebire de stațiile de alimentare obișnuite, DOCA 15000 mAh este capabilă să pornească o mașină de până la 6000CC. Acest lucru poate fi util în situațiile în care nu veți avea pe nimeni în preajmă cu cabluri de pornire. Fie că mergeți cu cortul, la un festival sau oriunde, acest dispozitiv de pornire este partenerul perfect de călătorie. Bineînțeles, cablurile de pornire sunt incluse chiar în pachet. ÎNCARCĂ UN NOTEBOOK DOCA 15000 mAh are o ieșire pentru încărcarea laptopurilor. Un comutator încorporat vă permite să selectați tensiunea dorită (consultați manualul laptopului dvs. pentru detalii). În pachet furnizăm reductoare pentru unele tipuri de conectori pentru laptopuri. În plus, powerbank-ul oferă o ieșire tipică USB 2,1A pentru încărcarea telefoanelor mobile, a tabletelor și a altor dispozitive electronice similare. ÎNCĂRCARE RAPIDĂ Datorită adaptorului inclus, DOCA 15000 mAh se încarcă în patru ore. În plus, este inclus și un adaptor pentru încărcător auto, astfel încât să puteți reîncărca în timp ce conduceți. LUMINI PUTERNICE Există două lumini LED puternice pe partea din față. Cea albă poate servi ca lumină de fundal doar de exemplu atunci când porniți mașina pe întuneric, iar cea roșie servește ca avertisment SOS. În diferite moduri, puteți comuta între iluminare normală și intermitentă pentru ambele lumini. COMPACTITATE DOCA 15000 mAh este foarte compactă. Nu este mai mare decât o cărămidă sau decât vechiul tău walkman. Carcasa din plastic de calitate în care vine powerbank-ul este, de asemenea, un avantaj. În ea pot încăpea nu numai powerbank-ul, ci și toate accesoriile sale. Forma și designul acestei cutii o fac potrivită pentru portbagajul unei mașini, ca o completare a echipamentului obligatoriu

De ce să alegi DOCA 2600?

Informații suplimentare despre produs

DISPLAY DIGITAL Afișajul digital de pe powerbank este o caracteristică unică a acumulatorului DOCA 2600. În orice situație și cu exactitate va arăta în procente câtă energie a mai rămas în prezent, ceea ce este foarte util. Powerbank-urile obițnuite, cu o capacitate similară, nu au aproape niciun afișaj digital și indică capacitatea doar cu 4 LED-uri, fiecare dintre acestea reprezentând 25% din energie. Exemplu. Un powerbank normal semnalizează în continuare 50% din capacitatea rămasă, deoarece își va reduce semnalul (la unul dintre cele patru LED-uri) doar atunci când energia este redusă la 25%. Powerbank-ul DOCA va afișa cu exactitate 30% pe afișajul digital în acel moment. FIABILITATE DOCA 2600 este echipat cu o capacitate de 2600mAh cu o eficiență de 85%, durata de viață este de cel puțin 500 de cicluri, iar o încărcare completă durează aproximativ 4 ore. Capacitatea de alimentare corespunde la 9,62Wh Totodată, acest powerbank dispune de protecție electronică împotriva supratensiunii, supraîncălzirii sau descărcării complete și supraîncărcării. DESIGN Acest powerbank se potrivește în orice buzunar și nici măcar nu îl veți observa - este foarte mic și cântărește remarcabil 77 de grame! Suprafața este realizată din aluminiu rezistent. Powerbank-ul DOCA 2600 este disponibil în 6 culori - albastru, verde, negru, roz, argintiu și auriu. Powerbank-ul DOCA poate acționa și ca intermediar între dispozitive și poate încărca simultan alte dispozitive în timp ce încarcați powerbank-ul propriu-zis.

De ce să alegeți DOCA?

Informații suplimentare despre produs

DISPLAY DIGITAL La prima vedere, powerbank-ul DOCA se deosebește de concurenții săi printr-un afișaj digital care arată exact câtă energie mai are în prezent. Stațiile de încărcare obișnuite își afișează capacitatea folosind 4 LED-uri, fiecare dintre acestea reprezentând 25% din energie. Este o soluție mai ieftină pe care nu se poate baza 100%. Exemplu: vă aflați într-o situație în care ați folosit deja stația de 3 ori în ultimele zile și a mai rămas 30% energie. Un powerbank obișnuit semnalează încă 50% din capacitatea rămasă, deoarece își va reduce semnalizarea (la unul dintre cele patru LED-uri) doar atunci când energia este redusă la 25%. Powerbank-ul DOCA vă va afișa exact 30% pe display-ul digital într-un astfel de moment. FIABILITATE DOCA este echipată cu o capacitate mare cu o eficiență de 85%, durata de viață a acesteia este de cel puțin 500 de cicluri și o încărcare completă durează aproximativ 13 ore. Performanța corespunde cu 48,1 Wh. În comparație cu powerbank-uri similare, DOCA conține 5 baterii cilindrice Li-Ion. Unii producători se bazează pe un design subțire al produsului folosind celule Li-Pol plate, care în timp își pierd din capacitate mai repede în comparație cu bateriile Li-Ion. Totodata, acest powerbank are protectie electronica impotriva supratensiunii, supraincalzirii sau descarcarii si supraincarcarii complete. ÎNCĂRCARE RAPIDĂ Vă puteți încărca dispozitivele cu două porturi USB, dintre care unul reprezintă o ieșire mai rapidă de 2A. Dacă utilizați un cablu de încărcare potrivit pentru această viteză ridicată, puteți aștepta cu nerăbdare să aveți de două ori mai mare și viteza de încărcare a dispozitivelor dvs. Doar rețineți că utilizarea unui port mai rapid reduce eficiența încărcării - powerbank-ul consumă mai multă energie în comparație cu utilizarea ieșirii mai lente de 1 A. Prin urmare, dacă vă aflați într-o situație în care fiecare picătură de putere vă va fi necesară, vă recomandăm să utilizați un port mai lent. LUMINĂ LED În sălbăticie sau sub un cort, acest powerbank te poate ajuta cu lanterna sa chiar și în cele mai întunecate împrejurimi. DESIGN Designul acestui powerbank este adaptat astfel încât să „se potrivească perfect în mână” și în același timp să fie confortabil de transportat. Suprafața este realizată din plastic de înaltă calitate, iar greutatea totală este de cca un sfert de kilogram. Powerbank-ul DOCA este disponibil în diferite dimensiuni de capacitate și în mai multe modele de culori. Alte avantaje ale acestui powerbank includ două caracteristici la care v-ați putea aștepta de la orice powerbank, dar vă putem asigura că acestea nu sunt practici obișnuite ale tuturor producătorilor. Funcție intermediară - puteți utiliza dispozitivul DOCA ca, de ex. intermediar și încărcați alte dispozitive în timp ce încărcați powerbank-ul în sine. Funcționarea simultană a porturilor - powerbank-ul are două porturi care pot fi folosite simultan și puteți încărca două dispozitive în același timp.

De ce Coleman?

Informații suplimentare despre produs

Fiabilitate la un preț rezonabil Oamenii experimentați știu că nu trebuie să caute extremele naturii pentru a le întâlni. Vântul puternic și ploaia pot distruge camparea mai ales dacă este lângă apă, iar frigul poate veni chiar și în mijlocul verii. Echipamentul de calitate este o garanție a confortului și siguranței nu numai pe vârfurile munților. Un astfel de echipament este oferit de Coleman din gama Coleman® Classic. Scopul este de a oferi produse perfect fiabile la un preț rezonabil. pentru siguranță și confort în timpul drumețiilor, călătoriilor și a timpului petrecut cu familia în camping calitate de marcă chiar și pentru evenimente mai puțin solicitante raport excelent preț/performanță Pentru cele mai dure condiții Ploaia și vântul vor distruge un cort de slabă calitate, frigul va pătrunde în sacul de dormit, vântul va stinge un aragaz cu performanțe slabe... Cei care doresc să se bucure de activitățile în aer liber ar trebui să aleagă echipamente de la producători renumiți, cu o tradiție îndelungată. Coleman oferă excursioniștilor și călătorilor pretențioși produsele incluse în colecția Coleman® Exponent®. Acest echipament de înaltă calitate este pregătit să reziste la cele mai dure condiții exterioare. accent pe durabilitatea, ușurința, performanța materialelor pentru utilizare frecventă confort și practicitate excepționale

Garanție pe viață de la Mountain Equipment

Informații suplimentare despre produs

Hollowfibre

Informații suplimentare despre produs

Triguard Softshell lite

Informații suplimentare despre produs

Garanție extinsă Coleman

Informații suplimentare despre produs