Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Căldura la picioare

Picioarele trebuie să fie izolate cât mai bine posibil, deoarece au o circulație mai slabă a sângelui. Sacul de dormit urmărește forma picioarelor atunci când dormiți. Partea inferioară a sacului de dormit este conică, trapezoidală, iar zona degetelor este ridicată ca o aripioară de rechin. Datorită acestei forme ergonomice, nu comprimați camerele din zona picioarelor și nu pierdeți proprietățile izolatoare care vă mențin picioarele calde. Partea inferioară a sacului de dormit este realizată din cele mai călduroase camere în V și este atât de complicat încât este realizată separat și cusută doar ulterior la sacul de dormit.

Caracteristici:

  • parte inferioară în formă trapezoidală
  • parte inferioară cu 2 camere
  • cele mai călduroase camere în V
  • formă de aripioară de rechin pentru confort și căldură sporită
  • camerele de perimetru se suprapun peste cusături și locurile cu cele mai mari pierderi de căldură

Partea inferioară circulară care se găsește la alți saci de dormit, nu copiază forma picioarelor, iar prin comprimarea camerelor din zona degetelor se pierde căldură, motiv pentru care simțim frigul la picioare chiar și într-un sac de dormit bine izolat.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.