Mâncarea Food Express Menu din carne de porc este foarte gustoasă.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Firma Expres menu este renumită pentru felurile de mâncare sterilizate, preparate din ingrediente de calitate, fără alimente modificate genetic. Carnea de porc cu fasole este ideală pentru orice garnitură sau chiar fără. Mâncarea este gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți și nici coloranți.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
preparare simplă
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți sau gluten
fără garnitură
număr de porții: 1
greutate: 300 g
mâncare sterilizată
din ingrediente naturale
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente: fasole neagră(50 %), carne din picior de porc (25 %), lecso (roșii, ardei gras, ceapă) (23 %), sare, piper
Informații alergenice: produsul nu conține alergeni
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
445 kJ / 106 kcal
Grăsimi
2,3 g
Acizi grași saturați
0,3 g
Zaharide
12,7 g
Zahăr
0,7 g
Proteine
9,7 g
Sare
1,1 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Desigur, poți să-ți împachetezi un săculeț cu chifle și o bucată de salam și să pleci. Poate fi un plan bun pentru o excursie de duminică cu familia, dar pentru un trek mai lung nu este chiar ideal.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.