Firma Expres menu a pregătit pentru dvs. un fel principal de mâncare cu carne de pui și ciuperci, care poate fi servit în câteva minute.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Dacă nu aveți timp să mergeți la cules de bureți, însă vă place mâncarea cu ciuperci, atunci puteți să savurați felul de mâncare pregătit de firma Expres menu- pui cu ciuperci. Mâncarea este preparată într-un sos gustos de smântână, care în combinație cu ciupercile va fi pe placul tuturor. Puiul cu ciuperci este ideal atât pentru excursii, dar și pentru acasă.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
preparare simplă
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți sau gluten
gust excelent
din ingrediente naturale
număr de porții: 1
fără garnitură
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente: carne de pui (33%), ciuperci (6%), smântână, ulei de floarea-soarelui, făină de porumb, făină de orez, ceapă, unt, sare, chimen
Conținut: carne 65 g, total 300 g
Informații alergenice: produsul conține lactoză
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
465 kJ / 111 kcal
Acizi grași saturați
2,6 g
Proteine
8,3 g
Grăsimi
7 g
Zaharide
4,3 g
Zahăr
0,3 g
Sare
0,81 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.