Ragu de legume de la brandul Expres menu este un preparat vegetarian, care conține numeroase vitamine și fibre. Se poate consuma ca atare fără nici un fel de garnitură.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Producătorul Expres menu a pregătit pentru dumneavoastră această mâncare gustoasă și consistentă. Acest fel de mâncare nu conține carne, ci boabe de soia, care au mai multe proteine decât orice altă plantă. Se poate consuma singură fără nici un fel de garnitură. Pentru gurmanzi, pâinea integrală proaspătă se potrivește bine cu acest fel de mâncare. Se poate lua ragu de legume în deplasare sau poate fi consumat acasă la prânz.
Principalele avantaje ale meniului Express:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
gust excelent
fabricate din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 1
fără garnitură
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente: boabe de soia (50%), legume rădăcinoase (morcovi, țelină, pătrunjel), roșii, mazăre, ceapă, făină de orez, făină de porumb, ulei de floarea-soarelui, sare, piper, rozmarin
Conținut: total 300 g
Informații pentru persoanele alergice: produsul conține țelină
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
481 kJ / 115 kcal
Grăsimi
4,6 g
Acizi grași saturați
0,7 g
Glucide
10,5 g
zahăr
1,4 g
Proteine
7,5 g
Sare
1,49 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.