Dacă nu ai chef să gătești gulaș de cerb, sau nu ai ocazia să cumperi acest tip de carne, ești la locul potrivit. Firma Expres menu a pregătit în prealabil un gulaș de vânat pe gustul tuturor.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Gulașul de cerb de la producătorul Expres menu este un fel de mâncarefoarte gustos și unic. Această delicatesă este pentru adevărații gurmanzi care doresc să se bucure de ceva neobișnuit, care se găsește oriunde și oricând. Alimentele nu conțin conservanți sau coloranți artificiali. În plus, este fabricat numai din ingrediente de cea mai bună calitate..
Principalele avantaje ale mâncărurilor Express menu:
pregătire ușoară
durată lungă de păstrare fără refrigerare (depozitare între +1 și +30°C)
gătită corect și sterilizată în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
gust excelent
fabricată din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 1
fără garnitură
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente: carne de cerb (23 %), apă potabilă, ceapă, ulei de floarea-soarelui, făină fără gluten (făină de porumb, făină de orez), piure de roșii (roșii, zahăr), usturoi, măghiran, sare, paprika, piper, ienibahar
conținut: carne 65 g, total 300 g
Informații pentru persoanele care suferă de alergii: nu conține alergeni
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
388 kJ / 93 kcal
Grăsimi
4,7 g
Acizi grași saturați
1,7 g
Glucide
5,7 g
zahăr
2,1 g
Proteine
7,7 g
Sare
0,71 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.