Un alt fel de mâncare gustoasă din bucătăria Meniului Express - pulpe de pui coapte într-un amestec de fasole, cârnați și legume rădăcinoase.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Călătoriți mult și nu vreți să pierdeți timp prețios pentru a găti, dar știți că mâncarea sănătoasă nu este doar plăcută, ci și importantă, mai ales dacă aveți performanțe fizice ridicate? Încercați mâncarea de la brandul ceh Expres menu! Nu ați mai gustat niciodată cassoulet? Aveți acum o oportunitate excelentă fără a fi nevoie să petreceți mult timp la cumpărături pentru ingrediente, să gătiți și să curățați.
Principalele avantaje ale mâncărurilor Express menu:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătită corect și sterilizată în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
gust excelent
fără gluten
fabricată din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 2
A se păstra într- uscat și întunecat, la o temperatură sub +30 °C.
Se păstrează produsul deschis în frigider și se consumă în termen de 48 de ore. Termenul de valabilitate este de 36 luni de la data fabricării (a se vedea ambalajul).
Ingrediente: fasole albă, pulpă de pui 2 buc, legume rădăcinoase (morcovi, țelină, păstârnac), piure de roșii (apă, piure de roșii, zahăr, sare), ceapă, cârnați de porc (carne de porc 86%, apă, amidon de cartofi, sare, proteine de porc, condimente), slănină afumată (grăsime de porc), ulei de rapiță, sare (sare grunjoasă, iodat de potasiu), paprika măcinată, piper măcinat, chimen.
Informații pentru persoanele alergice: produsul conține țelină
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
pe porție
Energie
832 kJ
4992 kJ
Proteine
11,3 g
67,8 g
Grăsimi
11,4 g
68,4 g
Glucide
15,0 g
90 g
zahăr
2,7 g
16,2 g
Sare
1,5 g
9 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.