O masă clasică la tabăra de vară într-un decor modern de la o companie de renume Expres menu impresionează cu gustul perfect.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncare tradițională cehă din bucăți de carne de vită înăbușită pe bază de ceapă cu ardei dulci. Sosul este aromat cu usturoi, maghiran și piper. Gulaș de vită nu conține gluten, conservanți sau alergeni.
Avantajele mâncării Expres menu:
pregătire ușoară
termen de valabilitate mare fără răcire (depozitare +1 până la + 30 ° C)
gătite și sterilizate în saci practici fără utilizarea de conservanți, coloranți
fără gluten
din materii prime nemodificate genetic
numărul de porții: 2
ingrediente: carne 130 g, total 600 g
produsul deschis depozitați-l în frigider pe max. 48 ore
Garanție extinsă de 36 luni.
Ingrediente: carne de vită (21%), apă potabilă, ceap, ulei de floarea soarelui, făină de porumb, făină de orez, sos de roșii (roșii, apă zahăr), usturoi, boia, sare, chimion, ardei gras, maghiran
Informație pentru alergici: produsul nu conține alergeni
Tabel de nutriție:
Valoarea energetică
la 100 g
la o porție
Energie
424 kJ
1.293 kJ
Proteine
6,8 g
20,7 g
Grăsimi
5,2 g
15,9 g
Saharide
6,8 g
20,7 g
Zahăr
2,4 g
7,3 g
Sare
1,1 g
3,5 g
Sodiu
0,5 g
1,4 g
Fibre
0,8 g
2,4 g
Pregătirea mâncării:
Pe aragaz: conținutul sacului se răstoarnă în vas și se încălzește amestecând, la foc moderat timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: scoateți alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și încălziți timp de aproximativ 2-3 minute la 700W.
În apă fierbinte: puteți încălzi mâncarea punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. Datorită formei pungii, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainicul din camera de hotel. În natură, puteți utiliza apă caldă pentru a încălzi mâncarea, sau utilizați autoîncălzirea.
Pregătirea preparatelor alimentare în ceainic (ro):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.