Ragú de cerb este un preparat excelent, pentru două persoane, de la producătorul Expres menu .
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Celebrul producător Expres menu și-a stabilit un obiectiv înalt: să asigure satisfacția tuturor clienților săi. Din acest motiv, vine pe piață cu ceva nou, neconvențional. Preparatul conține bucăți de carne de cerb feliate, însoțite de un sos picant asezonat cu condimente sălbatice, vin roșu și dulceață de coacăze. Acest fel de mâncare va fi pe placul gurmanzilor.
Principalele avantaje ale mâncărurilor Express menu:
pregătire ușoară
durată lungă de păstrare fără refrigerare (depozitare între +1 și +30°C)
gătită corect și sterilizată în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
gust excelent
fabricată din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 2
conținut: carne 130 g, total 600 g
fără garnitură
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente: carne de cerb (21%), legume rădăcinoase (morcovi, țelină, pătrunjel), apă potabilă, vin roșu, piure de roșii (roșii, sare, zahăr), ceapă, ulei de floarea-soarelui, făină de orez, făină de porumb, dulceață de coacăze (coacăze, zahăr, pectină), zahăr, lămâie, sare, condimente sălbatice
Informații pentru persoanele alergice: produsul conține țelină
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
468 kJ / 112 kcal
Grăsimi
5,3 g
Acizi grași saturați
1,7 g
Glucide
9,3 g
zahăr
4,5 g
Proteine
6,7 g
Sare
0,79 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.