Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum se întreține un cort?

Fiecare achiziție de cort necesită o investiție de timp, răbdare și bani. Având în vedere aceste variabile, este clar că acesta nu este un obiect de unică folosință. Pentru câteva sfaturi despre cum să îngrijiți corect un cort, consultați următorul articol.


Cuprins

Depozitarea și curățarea corturilor

După fiecare călătorie este necesar să aerisiți, să uscați și să curățați cortul. Ideal ar fi să amplasați cortul cât mai mult posibil acasă, pe un suport de uscare sau afară. Nu-l puneți pe calorifer, puteți deteriora impermeabilitatea sau țesătura în sine. Curățați petele doar cu apă călduță sau apă călduță și săpun, dacă este mai serios murdărit puteți lăsa acest lucru pe seama unei firme profesioniste. Există și produse speciale de curățare a textilelor impermeabile.

După ce cortul s-a uscat, împăturiți-l și depozitați-l într-un loc uscat și întunecat.

Întreținerea în timpul campării

În timpul construcției unui cort sau în timpul unei furtuni puternice, este posibil să constatați că un băț de cort este deteriorat sau rupt. Pentru astfel de cazuri trebuie să fiți echipat cu o "trusă de prim ajutor" pentru cort - aveți la dumneavoastră adezivul pentru tendă și un segment (băț) de rezervă.

Repararea cortului

Dacă deteriorarea este prea mare pentru a fi salvată prin înlocuirea segmentului sau prin lipire, puteți trimite cortul la compania de la care l-ați cumpărat, iar aceasta se va ocupa de repararea părților deteriorate. Clientul este întotdeauna responsabil pentru reparație (defectele și daunele din fabrică sunt acoperite de garanție).

Užitečné odkazy

Surse: coleman.commsrgear.com

Alergarea cu câinele

Sfaturi

Căutați un partener pentru alergarea de rutină care să nu vă demotiveze nici în zilele geroase sau ploioase? Atunci avem un pont pentru d-voastră!

Gătitul în natură- rețete

Sfaturi

Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.

Cum să spălați și să îngrijiți un rucsac

Sfaturi

Rucsacul este un super-ajutor. Pentru călătorii, acesta vă ușurează munca, pentru unele situații, un rucsac de calitate este chiar o necesitate. Dacă ați investit să îl alegeți cu grijă, probabil că vă așteptați ca acesta să vă servească perfect mulți ani de acum încolo. Noi știm cum să facem acest lucru.

Selectăm pentru dvs.

708 Lei (18.5 %) 577 Lei

Comparat

651 Lei (27.96 %) 469 Lei

Comparat

1 180 Lei (32.71 %) 794 Lei

Comparat

1 263 Lei (51.54 %) 612 Lei

Comparat

4 899 Lei (36.19 %) 3 126 Lei

Comparat

770 Lei (23.9 %) 586 Lei

Comparat

1 640 Lei (30 %) 1 148 Lei

Comparat

651 Lei (40.4 %) 388 Lei

Comparat