Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum se întreține un cort?

Fiecare achiziție de cort necesită o investiție de timp, răbdare și bani. Având în vedere aceste variabile, este clar că acesta nu este un obiect de unică folosință. Pentru câteva sfaturi despre cum să îngrijiți corect un cort, consultați următorul articol.


Cuprins

Depozitarea și curățarea corturilor

După fiecare călătorie este necesar să aerisiți, să uscați și să curățați cortul. Ideal ar fi să amplasați cortul cât mai mult posibil acasă, pe un suport de uscare sau afară. Nu-l puneți pe calorifer, puteți deteriora impermeabilitatea sau țesătura în sine. Curățați petele doar cu apă călduță sau apă călduță și săpun, dacă este mai serios murdărit puteți lăsa acest lucru pe seama unei firme profesioniste. Există și produse speciale de curățare a textilelor impermeabile.

După ce cortul s-a uscat, împăturiți-l și depozitați-l într-un loc uscat și întunecat.

Întreținerea în timpul campării

În timpul construcției unui cort sau în timpul unei furtuni puternice, este posibil să constatați că un băț de cort este deteriorat sau rupt. Pentru astfel de cazuri trebuie să fiți echipat cu o "trusă de prim ajutor" pentru cort - aveți la dumneavoastră adezivul pentru tendă și un segment (băț) de rezervă.

Repararea cortului

Dacă deteriorarea este prea mare pentru a fi salvată prin înlocuirea segmentului sau prin lipire, puteți trimite cortul la compania de la care l-ați cumpărat, iar aceasta se va ocupa de repararea părților deteriorate. Clientul este întotdeauna responsabil pentru reparație (defectele și daunele din fabrică sunt acoperite de garanție).

Užitečné odkazy

Surse: coleman.commsrgear.com

5 pași simpli pentru a îndepărta ceara de pe haine

Sfaturi

Ați murdărit hainele cu ceară și nu o mai puteți îndepărta? În articolul nostru vei găsi câteva sfaturi despre cum să cureți îmbăcămintea!

Cum se aleg rachetele de zăpadă?

Sfaturi

Îți place să fii la munte mai mult decât acasă, dar când pătura albă se așterne, simți că sezonul tău s-a terminat? Vă înșelați, terenul acoperit de zăpadă nu este doar pentru schiorii montani. Rachetele de zăpadă sunt cele care te readuc pe traseu.

Există o lungime universală pentru bețele de schi fond?

Sfaturi

Pentru un începător complet, cu siguranță nu va fi nevoie să cumpărați mai multe perechi de bețe și chiar și copiii care abia încep să se inițieze în schi fond se vor descurca bine cu o singură pereche. Pentru toți ceilalți, lungimea bețelor de schi fond trebuie aleasă pe baza mai multor aspecte.

Selectăm pentru dvs.

1 600 Lei (61.75 %) 612 Lei

Comparat

5 038 Lei (35.17 %) 3 266 Lei

Comparat

4 899 Lei (22.43 %) 3 800 Lei

Comparat

500 Lei (34.8 %) 326 Lei

Comparat

1 640 Lei (52.62 %) 777 Lei

Comparat

638 Lei (52.04 %) 306 Lei

Comparat

1 398 Lei (28.54 %) 999 Lei

Comparat

2 000 Lei (49 %) 1 020 Lei

Comparat