Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Doriți să vă asigurați că nu cumpărați produse dăunătoare sănătății dumneavoastră? Asociația OEKO-TEX testează produsele pe baza celor mai stricte criterii!

Cumpărați produse cu eticheta STANDARD 100? Atunci puteți fi sigur că produsul dumneavoastră, de la ață până la nasturi, este testat pentru substanțe nocive și, prin urmare, este inofensiv pentru sănătatea umană.

Testarea ia în considerare atât substanțele reglementate, cât și cele nereglementate care pot fi dăunătoare pentru sănătatea umană pe termen lung. Catalogul de criterii este actualizat cel puțin o dată pe an și extins pentru a include cele mai recente cunoștințe științifice sau cerințe legale.

Asociația OEKO-TEX este formată din 17 institute independente de cercetare și testare din Europa și Japonia, care sunt responsabile pentru dezvoltarea metodelor de testare și stabilirea valorilor limită care stau la baza standardelor de certificare.

 

Surse: oeko-tex.com

Introducerea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

Fairtrade

Despre branduri

Alege haine certificate Fairtrade și susține comerțul echitabil!

Bumbacul organic

Despre branduri

Bumbacul este un material care este popular în întreaga lume. Cu toate acestea, cultivarea plantelor de bumbac poate avea un efect foarte negativ asupra mediului înconjurător. Care sunt diferențele dintre bumbacul cultivat în mod convențional și bumbacul organic certificat?