Preparatul din Carne de porc cu ciuperci de la brandul Veseko este gătit cu ingrediente de calitate superioară.
Informații despre produs
Compania Veseko este angajată în procesarea de calitate a cărnii de porc și de vită. Produce conserve cu mâncare gata preparată cu un conținut ridicat de carne, conserve cu carne de calitate și chiftele de porc în ambalaje de aluminiu. Producția a început în 1956, într-o fabrică din Velké Šenov.
Preparatul delicios din Carne de porc cu ciuperci Veseko a fost special gătit pentru gurmanzi. Conține carne de calitate însoțită de ciuperci suculente. Trebuie doar să alegeți garnitura dorită, să încălziți conținutul conservei într-o oală la temperatură medie sau într-un recipient potrivit în cuptorul cu microunde și puteți servi. Conține până la 50 % carne de porc de calitate.
Principalele avantaje ale alimentelor Veseko:
pregătire ușoară
masă 800 g
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
Ingrediente: 50% carne de porc, ciuperci, apă potabilă, ceapă, pastă de tomate, sare, făină de grâu, chimen,, piper, agenți de îngroșare - gumă de guar, xantan, amidon modificat, potențiator de aromă - glutamat de sodiu
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.