Orezul instant de la Expres menu este ideal ca și garnitură pentru o mâncare cu carne sau pentru un sos.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Pentru cei care iubesc orezul, însă nu au timp să gătească este ideală mâncarea de la Expres menu - orez fiert. Mâncarea trebuie doar încălzită și poate fi servită. Orezul este adecvat pentru vegani și vegetarieni. Nu conține gluten, conservanți sau alergeni, motiv pentru care este garnitura ideală.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
preparare simplă
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30 °C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți și nici coloranți
fără gluten
gust delicios
număr de porții: 2
din ingrediente naturale
Garanție prelungită de 36 luni
Ingrediente: orez (97%), apă, sare, ulei de floarea-soarelui
Informații alergenice: produsul nu conține alergeni
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
547 kJ / 131 kcal
Grăsimi
5 g
Acizi grași saturați
0,5 g
Zaharide
19 g
Zahăr
0,3 g
Proteine
2 g
Sare
0,8 g
Prepararea mâncării:
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.