Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Susținem

Sfaturi referitor la reducerile sportive, turistice și de drumeții. La acest lucru putem fi - măcar intermediari pentru aventurierii de toate tipurile care se hotărăsc să-și îndeplinească visul. Susținem și ajutăm alte proiecte și persoane, în cazul în care este necesar.

 

CĂLĂTORI ȘI AVENTURIERI

Expediția în jurul lumii cu autoturismul Lada

Pamir Highway din Asia mijlocie, drumul morții din America de sud, munți, pustie, tropice, Țara de foc, au făcut toate acestea și mult mai mult în mai puțin de zece luni Petr Javůrek și Filip Vogel, doi aventurieri din Čestic na Rychnovsku cu automobilul lor vechi de 42 ani Lada Vaz 2101. Din aprilie 2017 până în martie 2018 au vizitat 30 de țări din 4 continente și au parcurs 56 000 km.

Urcarea pe Pik Lenin (7134 m)

Kateřina Mandulová este alpinistă și călătoare. A participat la expediția Pik Komunisma 7495 m, Pik Korženěvské 7150 m, Aconcaguu 6960 m, Chan Tengri 6995 m, Lamo Sche 6100 m și a mai escaladat și alte șase mii de vârfuri montane. Katka se străduiește pentru prestigiosul titlu de Leopardul zăpezii, cu acest titlu sunt apreciați alpiniștii, care au ascaladat pe 5 din cele șapte-mii de vârfuri ale fostei SSSR. Deja a depășit trei dintre ele și în această vară cu sprijinul nostru va încerca să escaladeze Pik Lenin, care este situat la hotarul dintre Tadjikistan și Kurdistan în ambele țări este al doilea cel mai înalt vârf.

Serii de expediții pentru motociclete Visual MotoTravel - Five Continets Adventure

La sfârșitul expediției Michal Prskavec străbate cinci continente cu motocicleta sa. Pasiunea lui este camera și fotografia, de aceea își documentează aventurile, oamenii, natura și tot ce vizează în expedițiile sale pentru a face mai târziu filme de călătorie. În timp ce anul trecut a parcurs din Turcia spre Iran, anul acesta este Rusia, Mongolia și Kurdistan.

 

PERSONALITĂȚI ȘI CLUBURI SPORTIVE

Jucători de handbal DHC Slavia Praga, eleve tinere

Jucătoarele de handball Slavia Praha au un sezon de succes, când au devenit campioni cehi la handball elevii mai tineri, câștigătorii celui mai mare turneu în aer liber pentru tineri - Memorialul Karel Šulc și câștigătorii Campionatului de la Praga al elevilor tineri.Memorialul Karel Šulc Campi câștigătorii Campionatului de la Praga al elevilor Prague handball cup sau la Campionatul Internațional al Slovaciei. Și de ce anume echipa de handball, când nu aveți o relație cu ea? Deoarece echipa a rămas fără sponsori înainte de sezon și nu am vrut să o dezamăgim.

 

EVENIMENTE

Festivalul internațional de film alpin

Concurs de spectacole de filme profesionale și amatori din întreaga lume, din domeniul alpinic și alte teme de sport. Festivalul are o tradiție de ani în Teplicích nad Metují și se bucură de o mare popularitate atât în rândul vizitatorilor cehi cât și cea a străinilor, care au ademenit sporturile extreme, în special cei care se află în natură. Acesta include, de asemenea, un program de însoțire sportivă (bouldering, articulații, linii ...) sau concerte de grupă. Din acest an am devenit partener al festivalului.

ONG-URI, ORGANIZAȚII, ASOCIAȚII

Îngerul păzitor

Fundație, care ajută la alocații lunare regulate pentru familiile cu copii în situații dificile, unde un membru al familiei suferă de cancer sau altă boală gravă. Suntem un înger păzitor din anul 2014.

 

REȚELE DE SOCIALIZARE

Un pas de apreciat

Lukáš și Lucka sunt călătorii și nomadele principale, muncesc on-line și scriu, filmează și fotografiază drumețiile lor. Proiectul lor Un pas de apreciat a construit o comunitate activă, iar amploarea lor combinată pe toate platformele este de sute de mii pe lună. Vara merg la susținere pe bicicleta electrică în Europa iar toamna în America de Sud cu backpacking.

Youtub-erii - Vojtěch Komárek bushcraft & și în natură cu Petre

Vojta pe canalul Vojtěch Komárek bushcraft publică videoclipuri cu temă forestieră, cu monitorizarea naturii și excursiilor din copilărie; a fost în natură skaut, plin de interes de denumirea bushcraft a început să se dedice la vârsta de 20 ani. În ultimii ani își desfășosră orice activitate în mediu natural, și în ultimul timp se ocupă și de filmări, în care aradă populației, cum să se bucure de natură.

De asemenea la canalul În natură cu Petre există o mulțime de videoclipuri minunate de rătăcire prin natură, consiliere și recenzii în domeniul forestier.

Jana Ščamburová, travel instagrammer

Jana se dedică intens călătoriilor și mediază experiențele sale printr-un profil instagram @withthebagonmyback. După un an de călătorii în Australia și Noua Zeelandă, momentan se dedică expediției de o lună în Europa de Nord. Drumul ei este în plus puțin deosebit - nu are nici un plan, doar un bilet la avion spre Norvegia și în buzunar câțiva bănuți, astfel prin trăirea de low cost drumul va fi aprovizionat.