Cea mai preferată garnitură sau mâncare gătită de la firmA Expres menu Orez cu legume pot fi utilizate pentru pregătirea rapidă a salatei de risotto sau de legume.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncare gătită Orez cu legume de la firma Expres menu este sterilizată, non-alergenică, fără conservanți și coloranți și nu conține gluten. Alimentele sunt fabricate din materii prime care nu sunt modificate genetic. Puteti gati orez cu legume pentru masa principala sau serviti ca o mâncare gata preparata
Avantajele mâncării Expres menu:
pregătire ușoară
termen de valabilitate mare fără răcire (depozitare +1 până la + 30 ° C)
gătite și sterilizate în saci practici fără utilizarea de conservanți, coloranți
Informație pentru alergici: produsul nu include alergeni
Tabel de nutriție:
Valoarea energetică
la 100 g
la o porție
Energia Kcal
125 Kcal
312 Kcal
Proteine
2,0 g
5 g
Grăsimi
2,3 g
5,8 g
Saharide
2,4 g
6,0 g
Zahăr
1,5 g
3,8 g
Fibre
1,3 g
3,25 g
Pregătirea mâncării:
Pe aragaz: conținutul sacului răsturnați-l într-o oală și încălziți amestecând la foc moderat timp de 5 min.
în cuptorul cu microunde: scoateți mâncare din sac pe farfurie și o încăziți aprox. 2 până la 700W.
în apă fierbinte: puteți încălzi mâncarea punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. Datorită formei pungii, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainicul din camera de hotel. În natură, puteți utiliza apă caldă pentru a încălzi mâncarea, sau utilizați autoîncălzirea.
Pregătirea preparatelor alimentare în ceainic (ro):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.