Cea mai populară garnitură sau mâncare gata preparată din Expres menu Orezul cu legume poate fi folosit pentru prepararea rapidă a risotto sau a salatei de legume.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea gata Orez cu legume din Expres menu este sterilizată, realizată fără alergeni, fără conservanți și coloranți și nu conține gluten. Hrana este fabricată din ingrediente fără OMG. Orezul cu legume poate fi gătit pentru felul principal sau servit ca un fel de mâncare finit.
Principalele avantaje ale Expres menu:
pregătire ușoară
termen lung de valabilitate fără refrigerare (depozitare între +1 și +30°C)
gătite cinstit și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți, coloranți
Informații privind alergiile: produsul nu conține alergeni
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
525 kJ / 125 kcal
Grăsimi
2,3 g
Acizi grași saturați
0,26 g
Zaharide
24 g
Zahăr
1,5 g
Proteine
3,9 g
Sare
1,14 g
Pregătirea supei:
Pe aragaz: se răstoarnă conținutul pungii într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând din când în când, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2 până la 3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot reîncălzi alimentele punând plicul în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic, datorită formei plicului. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Desigur, poți să-ți împachetezi un săculeț cu chifle și o bucată de salam și să pleci. Poate fi un plan bun pentru o excursie de duminică cu familia, dar pentru un trek mai lung nu este chiar ideal.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.